Povezane vesti
Epl uklonio aplikacije za 'golotinju' iz onlajn prodavnice posle istrage BBC-ja
BBC News 25.04.2025
BBC je otkrio grupu aplikacija koje se oglašavaju kao alatke koje omogućavaju korisnicima da prave lažne slike golih žena. Kompanija Ep (Apple) uklonila je aplikacije iz onlajn prodavnice (AppStore) nakon što je BBC otkrio da se one reklamiraju na… »
Epl uklonio aplikacije za ‘golotinju’ iz onlajn prodavnice posle istrage BBC-ja
Južne vesti 25.04.2025
BBC Na fotografijama koje je napravila veštačka inteligencija vide se žene bez ili sa malo odeće u reklamama za aplikacije Kompanija Ep (Apple) uklonila je aplikacije iz onlajn prodavnice (AppStore) nakon što je BBC otkrio da se one reklamiraju na… »
Radio 021 25.04.2025
BBC je otkrio grupu aplikacija koje se oglašavaju kao alatke koje omogućavaju korisnicima da prave lažne slike golih žena. BBC Na fotografijama koje je napravila veštačka inteligencija vide se žene bez ili sa malo odeće u reklamama za aplikacije… »
NIN 25.04.2025
Kompanija Ep (Apple) uklonila je aplikacije iz onlajn prodavnice (AppStore) nakon što je BBC otkrio da se one reklamiraju na TikTok-u kao alati za pravljenje fotografija na kojima je neko nag bez njenog ili njegovog pristanka. Aplikacije "Declothing"… »
Epl uklonio aplikacije za ‘golotinju’ iz onlajn prodavnice posle istrage BBC-ja
Danas 25.04.2025
Kompanija Ep (Apple) uklonila je aplikacije iz onlajn prodavnice (AppStore) nakon što je BBC otkrio da se one reklamiraju na TikTok-u kao alati za pravljenje fotografija na kojima je neko nag bez njenog ili njegovog pristanka. Aplikacije „Declothing“… »
Vesti dana »
"Oslušni nešto Srbijo, bilo šta": Studenti u blokadi FDU objavili novi spot nakon skandalozne emisije na RTS-u o "zvučnom topu"
Nova pre 2 satajoš 57 povezanih
Policija pretresala stan vojnog analitičara Aleksandra Radića zbog slučaja 'zvučni top', saopštilo tužilaštvo
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 52 povezane
Odložen početak drugog poluvremena utakmice Francuske i Iraka na SP zbog nevermena
Radio sto plus pre 1 danjoš 62 povezane
CINS: Milionski poslovi za EXPO firmama osuđenika za ubistvo Arkana, vođa Zemunskog klana i ljudima bliskim vrhu vlasti
Nova ekonomija pre 1 danjoš 11 povezanih
Veće akcize na derivate: Cene se smiruju, Vlada Srbije ih uvećala za oko 12,5 odsto
Dnevnik pre 8 satijoš 25 povezanih