Povezane vesti
Da li verujete da je već prošlo dve decenije od prvog YouTube videa?
Benchmark 25.04.2025
Pre tačno 20 godina, svet je prvi put upoznao YouTube, tada novu platformu na kojoj je svako mogao da podeli deo svog sveta. Nije bilo montaže, profesionalne rasvete, ni viralnih izazova. Sve je počelo sa jednim dečkom i slonovima. Dana 23. aprila 2005… »
20 godina YouTube-a: Najgledaniji video svake godine i šta su nam rekli o svetu
Nova 25.04.2025
YouTube je 2025. godine proslavio dve decenije postojanja, a za to vreme postao je globalna platforma koja oblikuje kulturu, zabavu i način na koji konzumiramo sadržaj. Od prvog videa "Me at the Zoo" do današnjih viralnih hitova, svaka godina donela je… »
Neverovatna priča o YouTube-u: Da li ste znali šta je prvi video ikada postavljen? (video)
Kurir 25.04.2025
Verovali ili ne, pre dva dana obeleženo je dvadeset godina postojanja YouTube-a, platforme koja je od neuglednog startapa sa jednim serverom postala digitalni titan koji menja način na koji svet konzumira informacije, zabavu i kulturu. A sve je počelo… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane