Povezane vesti
"Uzimao sam drogu da mi bude dobro" Roker ogolio dušu o porocima: Mešao sam sve i svašta i uživao u tome
Kurir 25.04.2025
Roker iz "Bijelog Dugmeta" Mladen Vojičić Tifa iznenadio je priznanjem da je koristio opijate i da je uživao u periodu života kada se predao porocima. Tifa je svojevremeno govorio o konzumaciji narkotika i tome koliko je uživao u nedozvoljenim… »
"Kakav pakao? Uzimao sam drogu mi bude dobro" Pevač (64) izjavom o opijatima šokirao javnost: "Mešao sam sve i uživao u tome"…
Blic 25.04.2025
Roker iz "Bijelog Dugmeta" Mladen Vojičić Tifa iznenadio je priznanjem da je koristio opijate i da je uživao u periodu života kada se predao porocima. Tifa je svojevremeno govorio o konzumaciji narkotika i tome koliko je uživao u nedozvoljenim… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 29 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane