Povezane vesti

Ovo je novi dečko sanje Vučić! Snimak sa svadbe Tee Tairović ih razotkio: Mlad je, visok i lepuškast, pao je i poljubac…

Ovo je novi dečko sanje Vučić! Snimak sa svadbe Tee Tairović ih razotkio: Mlad je, visok i lepuškast, pao je i poljubac…

Kurir pre 2 dana
Poznata pevačica Tea Tairović udala se juče za Ivana Vardaja, a na intimnom venčanju kuma joj je bila njena dugogodišnja drugarica. Teina kuma je oduševila sve u crnoj elegantnoj haljini do poda, a njih dve su bliske prijateljice godinama. Naime… »
Prizor mladenaca od milion dolara: Tea Tairović venčanje držala u tajnosti, sad procurio snimak prvog plesa

Prizor mladenaca od milion dolara: Tea Tairović venčanje držala u tajnosti, sad procurio snimak prvog plesa

Mondo pre 2 dana
Par u ljubavnom zanosu, grle se i zaljubljeno gledaju, a onda je počeo ples uz ovu pesmu. Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a iako je vladalo veliko interesovanje javnosti za ovo venčanje pevačica je samu ceremoniju i proslavu… »
Tea Tairović svadbeno slavlje držala u tajnosti, a Sada procurio snimak! Par u ljubavnom zanosu, grle se i zaljubljeno…

Tea Tairović svadbeno slavlje držala u tajnosti, a Sada procurio snimak! Par u ljubavnom zanosu, grle se i zaljubljeno…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a iako je vladalo veliko interesovanje javnosti za ovo venčanje pevačica je samu ceremoniju i proslavu držala pod velom tajnosti. Tea Tairović i Ivan želeli su da njihovo venčanje bude… »
(Video) Bajkovit prvi ples tee Tairović i Ivana: Isplivao snimak sa privatne proslave za koju je dala 100.000 evra: Beli dim…

(Video) Bajkovit prvi ples tee Tairović i Ivana: Isplivao snimak sa privatne proslave za koju je dala 100.000 evra: Beli dim…

Blic pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a sada se na mrežama pojavio snimak na kom vidimo kako je izgledao prvi ples mladenaca. Tea Tairović i Ivan želeli su da njihovo venčanje bude intimno, te do sada nismo imali prilike da vidimo… »
Oko njih dim, oni ne skidaju osmehe: Isplivao snimak prvog plesa Tee Tairović i njenog muža VIDEO

Oko njih dim, oni ne skidaju osmehe: Isplivao snimak prvog plesa Tee Tairović i njenog muža VIDEO

Nova pre 2 dana
Tea Tairović udala se za svog višegodišnjeg partnera Ivana Vardaja. Tea Tairović i Ivan Vardaj priredili su intimno venčanje na salašu u blizini Novog Sada. Oni su svadbu bravili za stotinak najbližih ljudi i vodili su računa o svakom detalju. Za… »
„Šta će joj to?“: Tanja Savić o svadbi Tee Tairović

„Šta će joj to?“: Tanja Savić o svadbi Tee Tairović

Nova pre 2 dana
Mnogi nisu znali da se Tea Tairović udaje, pa je iznenađena bila i njena koleginica Tanja Savić, koja je na dan Teine svadbe imala druženje sa fanovima u Novom Sadu. Intimna ceremonija povodom venčanja pevačice Tee Tairović održana je u Novom… »
Tanja Savić šokirana jer se Tea Tairović udala za Ivana: "Šta će joj to?! Kakvi su danas brakovi..."

Tanja Savić šokirana jer se Tea Tairović udala za Ivana: "Šta će joj to?! Kakvi su danas brakovi..."

Blic pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović se juče udala za dugogodišnjeg partnera Ivana, a pevačica Tanja Savić je dala neočekivani komentar. Naime, Tea Tairović je na venčanje pozvala samo dve koleginice - Sanju Vučić i Barbaru Bobak, a pevačica Tanja Savić je… »
"Šta će joj to?!" Hit izjava Tanje Savić o udaji Tee Tairović za partnera Ivana, evo kako se našalila na njen račun: Ovo…

"Šta će joj to?!" Hit izjava Tanje Savić o udaji Tee Tairović za partnera Ivana, evo kako se našalila na njen račun: Ovo…

Kurir pre 2 dana
Intimna ceremonija povodom venčanja pevačice Tee Tairović održana je u Novom Sadu. Muzička zvezda izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju i na svoje, dodala njegovo prezime. Mnogi nisu znali da se Tea Tairović udaje, pa je… »
"Šta će joj to?!": Neobična reakcija Tanje Savić na vest da se udala Tea Tairović

"Šta će joj to?!": Neobična reakcija Tanje Savić na vest da se udala Tea Tairović

Mondo pre 2 dana
Tanja Savić rekla da se šali, ali ipak naznačila da danas ima "svakakvih brakova" Intimna ceremonija povodom venčanja pevačice Tee Tairović održana je u Novom Sadu. Muzička zvezda izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju i na… »
"Rekla sam da se nikada neću udati": Prva izjava Tee Tairović nakon gala venčanja: Imala je jednu posebnu želju, a evo o…

"Rekla sam da se nikada neću udati": Prva izjava Tee Tairović nakon gala venčanja: Imala je jednu posebnu želju, a evo o…

Blic pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a sada se tim povodom oglasila. Tea Tairović želela je intimno venčanje, a slavlje su upriličili u salašu u blizini Novog Sada. Sada se obratila publici na svom Instagramu i rekla da nije sebe… »
Tea Tairović se oglasila nakon venčanja: „Više puta sam izgovorila da se nikad neću udati“

Tea Tairović se oglasila nakon venčanja: „Više puta sam izgovorila da se nikad neću udati“

Nova pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović se juče udala. Tea Tairović i njen suprug Ivan Vardaj juče su se zakleli na večnu ljubav na jednom salašu u blizini Novog Sada. Oni su sve organizovali u tajnosti, a pevačica se sada putem Instagrama obratila svojim… »
"Više puta sam rekla da se nikad neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović posle venčanja, otkrila kakav je muž Ivan

"Više puta sam rekla da se nikad neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović posle venčanja, otkrila kakav je muž Ivan

Mondo pre 2 dana
Venčanje se održalo na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji, a kako se šuška Tea i njen partner izdvojili su 100.000 evra za poseban dan. Tea Tairović juče je izgovorila sudbonosno "Da" svom partneru Ivanu Vardaju, a nakon slavlja pevačica se… »
"Više puta sam rekla da se neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović nakon što je rekla "da" Ivanu

"Više puta sam rekla da se neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović nakon što je rekla "da" Ivanu

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Tea Tairović juče je izgovorila sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju na tajnom venčanju u Novom Sadu, na jednom od najluksuznijih mesta. Venčanje je bilo intimno i van očiju medija, a Tea je nakon ceremonije podelila emocije sa… »
"Šta će joj to?!" Tanja Savić u čudu zbog toga što se Tea Tairović udala za Ivana, evo šta joj je poručila

"Šta će joj to?!" Tanja Savić u čudu zbog toga što se Tea Tairović udala za Ivana, evo šta joj je poručila

Telegraf pre 2 dana
Tajno venčanje pevačice Tee Tairović dogodilo se juče, 24. aprila, u Novom Sadu. Muzička zvezda izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju i na svoje, dodala njegovo prezime. Mnogi nisu znali da se Tea Tairović udaje, pa je… »
"U svađi smo!" Tanja Savić priznala da ne priča sa Mukijem: "Na meni se sve vidi kada sam emotivno slomljena"

"U svađi smo!" Tanja Savić priznala da ne priča sa Mukijem: "Na meni se sve vidi kada sam emotivno slomljena"

Telegraf pre 3 dana
Tanja Savić organizovala je večeras posebno druženje sa fanovima u Novom Sadu, gde se okupio veliki broj poštovalaca njenog rada. U opuštenoj atmosferi, pevačica je bila u odličnom raspoloženju, a njen stajling je bio u centru pažnje. Tanja je… »

Vesti dana »