Povezane vesti

Ovo je novi dečko sanje Vučić! Snimak sa svadbe Tee Tairović ih razotkio: Mlad je, visok i lepuškast, pao je i poljubac (video)…

Ovo je novi dečko sanje Vučić! Snimak sa svadbe Tee Tairović ih razotkio: Mlad je, visok i lepuškast, pao je i poljubac (video)…

Kurir 25.04.2025
Poznata pevačica Tea Tairović udala se juče za Ivana Vardaja, a na intimnom venčanju kuma joj je bila njena dugogodišnja drugarica. Teina kuma je oduševila sve u crnoj elegantnoj haljini do poda, a njih dve su bliske prijateljice godinama. Naime, sada je… »
Prizor mladenaca od milion dolara: Tea Tairović venčanje držala u tajnosti, sad procurio snimak prvog plesa

Prizor mladenaca od milion dolara: Tea Tairović venčanje držala u tajnosti, sad procurio snimak prvog plesa

Mondo 25.04.2025
Par u ljubavnom zanosu, grle se i zaljubljeno gledaju, a onda je počeo ples uz ovu pesmu. Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a iako je vladalo veliko interesovanje javnosti za ovo venčanje pevačica je samu ceremoniju i proslavu držala… »
Tea Tairović svadbeno slavlje držala u tajnosti, a Sada procurio snimak! Par u ljubavnom zanosu, grle se i zaljubljeno…

Tea Tairović svadbeno slavlje držala u tajnosti, a Sada procurio snimak! Par u ljubavnom zanosu, grle se i zaljubljeno…

Kurir 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a iako je vladalo veliko interesovanje javnosti za ovo venčanje pevačica je samu ceremoniju i proslavu držala pod velom tajnosti. Tea Tairović i Ivan želeli su da njihovo venčanje bude intimno, te do… »
(Video) Bajkovit prvi ples tee Tairović i Ivana: Isplivao snimak sa privatne proslave za koju je dala 100.000 evra: Beli dim…

(Video) Bajkovit prvi ples tee Tairović i Ivana: Isplivao snimak sa privatne proslave za koju je dala 100.000 evra: Beli dim…

Blic 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a sada se na mrežama pojavio snimak na kom vidimo kako je izgledao prvi ples mladenaca. Tea Tairović i Ivan želeli su da njihovo venčanje bude intimno, te do sada nismo imali prilike da vidimo puno… »
Oko njih dim, oni ne skidaju osmehe: Isplivao snimak prvog plesa Tee Tairović i njenog muža VIDEO

Oko njih dim, oni ne skidaju osmehe: Isplivao snimak prvog plesa Tee Tairović i njenog muža VIDEO

Nova 25.04.2025
Tea Tairović udala se za svog višegodišnjeg partnera Ivana Vardaja. Tea Tairović i Ivan Vardaj priredili su intimno venčanje na salašu u blizini Novog Sada. Oni su svadbu bravili za stotinak najbližih ljudi i vodili su računa o svakom detalju. Za prvi… »
„Šta će joj to?“: Tanja Savić o svadbi Tee Tairović

„Šta će joj to?“: Tanja Savić o svadbi Tee Tairović

Nova 25.04.2025
Mnogi nisu znali da se Tea Tairović udaje, pa je iznenađena bila i njena koleginica Tanja Savić, koja je na dan Teine svadbe imala druženje sa fanovima u Novom Sadu. Intimna ceremonija povodom venčanja pevačice Tee Tairović održana je u Novom Sadu… »
Tanja Savić šokirana jer se Tea Tairović udala za Ivana: "Šta će joj to?! Kakvi su danas brakovi..."

Tanja Savić šokirana jer se Tea Tairović udala za Ivana: "Šta će joj to?! Kakvi su danas brakovi..."

Blic 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović se juče udala za dugogodišnjeg partnera Ivana, a pevačica Tanja Savić je dala neočekivani komentar. Naime, Tea Tairović je na venčanje pozvala samo dve koleginice - Sanju Vučić i Barbaru Bobak, a pevačica Tanja Savić je… »
"Više puta sam rekla da se nikad neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović posle venčanja, otkrila kakav je muž Ivan

"Više puta sam rekla da se nikad neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović posle venčanja, otkrila kakav je muž Ivan

Mondo 25.04.2025
Venčanje se održalo na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji, a kako se šuška Tea i njen partner izdvojili su 100.000 evra za poseban dan. Tea Tairović juče je izgovorila sudbonosno "Da" svom partneru Ivanu Vardaju, a nakon slavlja pevačica se oglasila… »
Tea Tairović se oglasila nakon venčanja: „Više puta sam izgovorila da se nikad neću udati“

Tea Tairović se oglasila nakon venčanja: „Više puta sam izgovorila da se nikad neću udati“

Nova 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović se juče udala. Tea Tairović i njen suprug Ivan Vardaj juče su se zakleli na večnu ljubav na jednom salašu u blizini Novog Sada. Oni su sve organizovali u tajnosti, a pevačica se sada putem Instagrama obratila svojim obožavaocima… »
"Rekla sam da se nikada neću udati": Prva izjava Tee Tairović nakon gala venčanja: Imala je jednu posebnu želju, a evo o čemu…

"Rekla sam da se nikada neću udati": Prva izjava Tee Tairović nakon gala venčanja: Imala je jednu posebnu želju, a evo o čemu…

Blic 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović juče se udala za Ivana Vardaja, a sada se tim povodom oglasila. Tea Tairović želela je intimno venčanje, a slavlje su upriličili u salašu u blizini Novog Sada. Sada se obratila publici na svom Instagramu i rekla da nije sebe… »
"Šta će joj to?!": Neobična reakcija Tanje Savić na vest da se udala Tea Tairović

"Šta će joj to?!": Neobična reakcija Tanje Savić na vest da se udala Tea Tairović

Mondo 25.04.2025
Tanja Savić rekla da se šali, ali ipak naznačila da danas ima "svakakvih brakova" Intimna ceremonija povodom venčanja pevačice Tee Tairović održana je u Novom Sadu. Muzička zvezda izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju i na svoje… »
"Šta će joj to?!" Hit izjava Tanje Savić o udaji Tee Tairović za partnera Ivana, evo kako se našalila na njen račun: Ovo je…

"Šta će joj to?!" Hit izjava Tanje Savić o udaji Tee Tairović za partnera Ivana, evo kako se našalila na njen račun: Ovo je…

Kurir 25.04.2025
Intimna ceremonija povodom venčanja pevačice Tee Tairović održana je u Novom Sadu. Muzička zvezda izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju i na svoje, dodala njegovo prezime. Mnogi nisu znali da se Tea Tairović udaje, pa je iznenađena… »
"Više puta sam rekla da se neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović nakon što je rekla "da" Ivanu

"Više puta sam rekla da se neću udati": Prvo oglašavanje Tee Tairović nakon što je rekla "da" Ivanu

Telegraf 25.04.2025
Pevačica Tea Tairović juče je izgovorila sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju na tajnom venčanju u Novom Sadu, na jednom od najluksuznijih mesta. Venčanje je bilo intimno i van očiju medija, a Tea je nakon ceremonije podelila emocije sa svojim… »
"Šta će joj to?!" Tanja Savić u čudu zbog toga što se Tea Tairović udala za Ivana, evo šta joj je poručila

"Šta će joj to?!" Tanja Savić u čudu zbog toga što se Tea Tairović udala za Ivana, evo šta joj je poručila

Telegraf 25.04.2025
Tajno venčanje pevačice Tee Tairović dogodilo se juče, 24. aprila, u Novom Sadu. Muzička zvezda izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu Vardaju i na svoje, dodala njegovo prezime. Mnogi nisu znali da se Tea Tairović udaje, pa je iznenađena bila… »
"U svađi smo!" Tanja Savić priznala da ne priča sa Mukijem: "Na meni se sve vidi kada sam emotivno slomljena"

"U svađi smo!" Tanja Savić priznala da ne priča sa Mukijem: "Na meni se sve vidi kada sam emotivno slomljena"

Telegraf 25.04.2025
Tanja Savić organizovala je večeras posebno druženje sa fanovima u Novom Sadu, gde se okupio veliki broj poštovalaca njenog rada. U opuštenoj atmosferi, pevačica je bila u odličnom raspoloženju, a njen stajling je bio u centru pažnje. Tanja je nosila… »

Vesti dana »