Povezane vesti
Vučić: U mojoj glavi počelo je da se pojavljuje nešto loše…
Danas 25.04.2025
„Plašim se da je u meni, u mojoj glavi počelo da se pojavljuje to nešto loše, to je kako da vratim svim ljudima koji su toliko zla naneli meni, porodici, mojoj deci i svima“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u četvrtak uveče na… »
Vučić: U mojoj glavi počelo je da se pojavljuje nešto loše – kako da vratim svim ljudima koji su nam naneli zlo
N1 Info 25.04.2025
"Plašim se da je u meni, u mojoj glavi počelo da se pojavljuje to nešto loše, to je kako da vratim svim ljudima koji su toliko zla naneli meni, porodici, mojoj deci i svima", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u četvrtak uveče na… »
Pet izjava Aleksandra Vučića iz gostovanja na Informeru koje plaše i brinu: „U mojoj glavi je počelo da se pojavljuje nešto…
Nova 25.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u četvrtak uveče na televiziji “Informer” i tom prilikom rekao nekoliko veoma zabrinjavajućih stvari. Ipak, ona o tome da se u njegovoj glavi dešava nešto loše, što ga tera da vrati ljudima zlo, svakako je… »
Pet izjava Aleksandra Vučića iz gostovanja na Informeru koje plaše i brinu: „U mojoj glavi je počelo da se pojavljuje nešto…
Nova 25.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u četvrtak uveče na televiziji “Informer” i tom prilikom rekao nekoliko veoma zabrinjavajućih stvari. Ipak, ona o tome da se u njegovoj glavi dešava nešto loše, što ga tera da vrati ljudima zlo, svakako je… »
Vesti dana »

Godinu dana nakon tragedije u Novom Sadu: Evropski parlament zahteva pravdu i demokratske reforme u Srbiji Novo
REUC pre 2 satajoš 30 povezanih

MUP: Uhapšen osumnjičen za ubistvo u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti ispred Skupštine
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 19 minutajoš 31 povezana

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 15 minutajoš 46 povezanih