Повезане вести

Вучић: У мојој глави почело је да се појављује нешто лоше…

Вучић: У мојој глави почело је да се појављује нешто лоше…

Данас 25.04.2025
„Плашим се да је у мени, у мојој глави почело да се појављује то нешто лоше, то је како да вратим свим људима који су толико зла нанели мени, породици, мојој деци и свима“, изјавио је председник Србије Александар Вучић… »
Вучић: У мојој глави почело је да се појављује нешто лоше – како да вратим свим људима који су нам нанели зло

Вучић: У мојој глави почело је да се појављује нешто лоше – како да вратим свим људима који су нам нанели зло

Н1 Инфо 25.04.2025
"Плашим се да је у мени, у мојој глави почело да се појављује то нешто лоше, то је како да вратим свим људима који су толико зла нанели мени, породици, мојој деци и свима", изјавио је председник Србије Александар Вучић… »
Пет изјава Александра Вучића из гостовања на Информеру које плаше и брину: „У мојој глави је почело да се појављује нешто…

Пет изјава Александра Вучића из гостовања на Информеру које плаше и брину: „У мојој глави је почело да се појављује нешто…

Нова 25.04.2025
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у четвртак увече на телевизији “Информер” и том приликом рекао неколико веома забрињавајућих ствари. Ипак, она о томе да се у његовој глави дешава нешто лоше, што га тера да врати… »

Нова 25.04.2025
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у четвртак увече на телевизији “Информер” и том приликом рекао неколико веома забрињавајућих ствари. Ипак, она о томе да се у његовој глави дешава нешто лоше, што га тера да врати… »

Вести дана »