Povezane vesti
Vučić: U mojoj glavi počelo je da se pojavljuje nešto loše…
Danas pre 5 sati
„Plašim se da je u meni, u mojoj glavi počelo da se pojavljuje to nešto loše, to je kako da vratim svim ljudima koji su toliko zla naneli meni, porodici, mojoj deci i svima“, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u četvrtak… »
Vučić: U mojoj glavi počelo je da se pojavljuje nešto loše – kako da vratim svim ljudima koji su nam naneli zlo
N1 Info pre 6 sati
"Plašim se da je u meni, u mojoj glavi počelo da se pojavljuje to nešto loše, to je kako da vratim svim ljudima koji su toliko zla naneli meni, porodici, mojoj deci i svima", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u četvrtak… »
Pet izjava Aleksandra Vučića iz gostovanja na Informeru koje plaše i brinu: „U mojoj glavi je počelo da se pojavljuje…
Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u četvrtak uveče na televiziji “Informer” i tom prilikom rekao nekoliko veoma zabrinjavajućih stvari. Ipak, ona o tome da se u njegovoj glavi dešava nešto loše, što ga tera da vrati ljudima zlo… »
Pet izjava Aleksandra Vučića iz gostovanja na Informeru koje plaše i brinu: „U mojoj glavi je počelo da se pojavljuje…
Nova pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u četvrtak uveče na televiziji “Informer” i tom prilikom rekao nekoliko veoma zabrinjavajućih stvari. Ipak, ona o tome da se u njegovoj glavi dešava nešto loše, što ga tera da vrati ljudima zlo… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti maratonci prešli granicu sa Hrvatskom, biciklisti stigli u Novi Sad
Nova pre 13 minutajoš 63 povezane

Dekan novosadskog DIF-a: Pokazaću da je većina studenata za onlajn nastavu; Studenti FTN-a u blokadi traže raspisivanje izbora
RTV pre 2 satajoš 39 povezanih

Grad veličine oraha tuče kao iz kabla! Jako nevreme paralisalo ovaj deo Srbije: Haos i na auto-putu, vozila stoje i čekaju, stvorile se velike kolone (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 24 povezane

Raste prosek plata u Srbiji: Povećanje 10 odsto, evo koliko se u februaru zarađivalo
Kurir pre 3 satajoš 18 povezanih

"Četiri meseca se vodi diplomatska borba" Vlada Srbije uputila pismo OFAC-u za produženje posebne licence NIS-u
Kurir pre 6 satijoš 15 povezanih