Povezane vesti
Uhapšen Nišlija zbog 110 grama marihuane
Gradski portal 018 25.04.2025
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su P. S. (1994) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga… »
Pijani vozač udario parkirani automobil
Glas Zaječara 25.04.2025
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru identifikovali su i pronašli tridesetdevetogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je u Ulici generala Gambete, upravljajući „minijem“ izgubio kontrolu nad vozilom i udario u parkirani „mercedes“, a… »
U lokalu pronađeno 78 kilograma duvana i više od 3.700 paklica cigareta bez dokumenata
Glas juga 25.04.2025
Kako je saopšteno iz policije, protiv šezdesetjednogodišnjeg muškarca i pedesetpetogodišnje žene iz Niša biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. U objektu koji… »
Krivična prijava zbog posedovanja marihuana i vožnje pod dejstvom kanabisa
Užice oglasna tabla 25.04.2025
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi podneće krivičnu prijavu protiv D. S. (2000) iz okoline Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je u njegovom automobilu pronašla… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 5 minutajoš 1 povezana
Danas prava jesen: Evo gde će biti obilnih padavina, a otkrivamo gde se očekuje i sneg
Telegraf pre 25 minutajoš 4 povezane
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju zbog Krstovdanskog vašara: Evo kako će funkcionisati gradski prevoz u Obrenovcu
Kurir pre 41 minutajoš 1 povezana