Повезане вести
"Никада не носим доњи веш, ни брус": Сандра Африка проговорила о интервенцијама, па шокирала призањем
Мондо 25.04.2025
Певачица је отворено признала да не трпи ништа што је стеже и у чему јој није комотно. Певачица Сандра Африка са разлогом важи за једну од најатрактивнијих на домаћој сцени. Неретко подиже прашину својим провокативним издањима… »
"Ја не носим доњи веш, баш кад морам, обучем га" Сандра Африка шокирала јавност изјавом: Мрзим брусхалтере, зато сам и…
Курир 25.04.2025
Сандра Африка шокирала је јавност када је признала да не носи доњи веш. Наиме, певачица је у једној емисији изнела интимне детаље и признала да не носи ствари у којима се не осећа комотно и удобно. - Ја доњи веш не носим. Баш… »
„Доњи веш не носим, брустхалтере не подносим, зато сам и урадила груди“: Сандра Африка шокирала изјавом
Нова 25.04.2025
Певачица Сандра Африка шокирала је јавност када је признала да не носи доњи веш. Певачица Сандра Африка још једном је све шокирала. „Ја доњи веш не носим. Баш када морам стварно онда га обучем. Мрзим брустхалтере, зато сам и… »
"Никада не носим доњи веш, ни брусхалтере, зато сам ставила силиконе" Сандра Африка шокирала: "Највише волим кад сам без…
Блиц 25.04.2025
Певачица Сандра Африка шокирала је јавност када је признала да не носи доњи веш. Наиме, Сандра Африка је у емисији " Сцена", која се емитује на Блиц ТВ, изнела интимне детаље и признала да не носи ствари у којима се не осећа… »
Вести дана »

Гимназија Свети Сава ступила у блокаду у знак подршке Петој гимназији
Радио сто плус пре 15 минутајош 38 повезаних

Фон дер Лајен у Црној Гори: “Постоји могућност да затворите сва поглавља до краја године”
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 28 повезаних

Софронијевић: На нелегално уписане објекте у власништво могућа хипотека, банка процењује ризик
Радио сто плус пре 45 минутајош 35 повезаних

Умро певач из групе "ДНК": Након скоро седам месеци лечења Владимир Блажев Панчо преминуо
Блиц пре 10 минутајош 24 повезане