Povezane vesti
"Nikada ne nosim donji veš, ni brus": Sandra Afrika progovorila o intervencijama, pa šokirala prizanjem
Mondo pre 4 dana
Pevačica je otvoreno priznala da ne trpi ništa što je steže i u čemu joj nije komotno. Pevačica Sandra Afrika sa razlogom važi za jednu od najatraktivnijih na domaćoj sceni. Neretko podiže prašinu svojim provokativnim izdanjima, a nedavno je… »
"Ja ne nosim donji veš, baš kad moram, obučem ga" Sandra Afrika šokirala javnost izjavom: Mrzim brushaltere, zato sam i…
Kurir pre 4 dana
Sandra Afrika šokirala je javnost kada je priznala da ne nosi donji veš. Naime, pevačica je u jednoj emisiji iznela intimne detalje i priznala da ne nosi stvari u kojima se ne oseća komotno i udobno. - Ja donji veš ne nosim. Baš kada moram stvarno… »
„Donji veš ne nosim, brusthaltere ne podnosim, zato sam i uradila grudi“: Sandra Afrika šokirala izjavom
Nova pre 4 dana
Pevačica Sandra Afrika šokirala je javnost kada je priznala da ne nosi donji veš. Pevačica Sandra Afrika još jednom je sve šokirala. „Ja donji veš ne nosim. Baš kada moram stvarno onda ga obučem. Mrzim brusthaltere, zato sam i stavila grudi… »
"Nikada ne nosim donji veš, ni brushaltere, zato sam stavila silikone" Sandra Afrika šokirala: "Najviše volim kad sam bez…
Blic pre 4 dana
Pevačica Sandra Afrika šokirala je javnost kada je priznala da ne nosi donji veš. Naime, Sandra Afrika je u emisiji " Scena", koja se emituje na Blic TV, iznela intimne detalje i priznala da ne nosi stvari u kojima se ne oseća komotno i udobno. - Ja… »
Vesti dana »

Student Veljko Petrović pušten na slobodu, dobio zabranu prilaska Dridu
Beta pre 44 minutajoš 33 povezane

Ana Brnabić razgovarala sa Martom Kos: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije (foto)
Kurir pre 50 minutajoš 58 povezanih