Povezane vesti
"Nikada ne nosim donji veš, ni brus": Sandra Afrika progovorila o intervencijama, pa šokirala prizanjem
Mondo 25.04.2025
Pevačica je otvoreno priznala da ne trpi ništa što je steže i u čemu joj nije komotno. Pevačica Sandra Afrika sa razlogom važi za jednu od najatraktivnijih na domaćoj sceni. Neretko podiže prašinu svojim provokativnim izdanjima, a nedavno je šokirala… »
"Ja ne nosim donji veš, baš kad moram, obučem ga" Sandra Afrika šokirala javnost izjavom: Mrzim brushaltere, zato sam i…
Kurir 25.04.2025
Sandra Afrika šokirala je javnost kada je priznala da ne nosi donji veš. Naime, pevačica je u jednoj emisiji iznela intimne detalje i priznala da ne nosi stvari u kojima se ne oseća komotno i udobno. - Ja donji veš ne nosim. Baš kada moram stvarno onda… »
„Donji veš ne nosim, brusthaltere ne podnosim, zato sam i uradila grudi“: Sandra Afrika šokirala izjavom
Nova 25.04.2025
Pevačica Sandra Afrika šokirala je javnost kada je priznala da ne nosi donji veš. Pevačica Sandra Afrika još jednom je sve šokirala. „Ja donji veš ne nosim. Baš kada moram stvarno onda ga obučem. Mrzim brusthaltere, zato sam i stavila grudi, dok ih nisam… »
"Nikada ne nosim donji veš, ni brushaltere, zato sam stavila silikone" Sandra Afrika šokirala: "Najviše volim kad sam bez…
Blic 25.04.2025
Pevačica Sandra Afrika šokirala je javnost kada je priznala da ne nosi donji veš. Naime, Sandra Afrika je u emisiji " Scena", koja se emituje na Blic TV, iznela intimne detalje i priznala da ne nosi stvari u kojima se ne oseća komotno i udobno. - Ja… »
Vesti dana »
7 zaposlenih u NIS-u uhapšeno zbog pronevere: Pod sumnjom da su gorivo iz cisterne za avione pretakali u kombi
Kurir pre 9 minutajoš 22 povezane
"Šokiran sam što Jokić i Marej to nisu uradili do sada" Trener Denvera stao pred kamere, pa otvorio dušu: Jedna stvar ga posebno čudi!
Kurir pre 24 minutajoš 35 povezanih
Danas je na udaru jedan fakultet – sutra može biti bilo koji drugi: Podrška Slobodnog univerziteta Kragujevac kolegama iz Niša
Danas pre 4 minutajoš 19 povezanih
Iran najavio dolazak delegacije u Islamabad na pregovore sa SAD, pa - obrisao objavu
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Iran: SAD moraju da izaberu da li žele rat ili mir
RTV pre 14 minutajoš 21 povezana