Povezane vesti
Ovako je izgledao restoran u Atini posle ubistva škaljaraca! Krvavi tanjiri, čaše, flaše, čaure i lokve... Prikazano 98…
Kurir pre 4 dana
Jezive fotografije koje je grčka policija načinila 19. januara 2020. tokom uviđaja u restoranu u Atini u kom su ubijeni "škaljarci" Igor Dedović i Stevan Stamatović, na kojima se vide lokve krvi, razbacan inventar, hrana i piće na stolovima… »
Na suđenju Belivuku i Šariću pročitani iskazi supruga ubijenih "škaljaraca"
RTV pre 3 dana
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja pripadnicima grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka, optuženim za ubistva pripadnika tzv. škaljarskog klana u Grčkoj, pročitan iskaz udovice jednog od ubijenih. Reč je o ubistvima… »
Na suđenju Belivuku i Šariću pročitani iskazi supruga ubijenih "škaljaraca"
Euronews pre 3 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja pripadnicima grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka, optuženim za ubistva pripadnika škaljarskog klana u Grčkoj, pročitan iskaz udovice jednog od ubijenih. Reč je o ubistvima Stevana… »
"Sedeo je, mislila sam da je živ": Na suđenju Belivuku i Šariću čitani iskazi supruga ubijenih u Atini
Telegraf pre 3 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja pripadnicima grupe Darka Šarića i Veljka Belivuka, optuženim za ubistva pripadnika tzv. škaljarskog klana u Grčkoj, pročitan iskaz udovice jednog od ubijenih. Reč je o ubistvima Stevana… »
Nastavak suđenja za dva dvostruka ubistva u Grčkoj: Prikazane fotografije sa obdukcije ubijenih i fotografije zapaljenog…
Insajder pre 3 dana
Pisani iskazi svedoka koji su 19. januara bili očevici ubistva Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u atinskom restoranu Voskopulo, izveštaj o laboratorijskoj ekspertizi čaura nađenih na mestu zločina, zatim o obdukciji ubijenih, kao i izjave koje… »
"Bilo je Bogojavljanje, otišli smo u crkvu i zapalili sveću" Belivuk se javio za reč čim je pročitan iskaz udovice…
Kurir pre 3 dana
"Toga dana je bilo Bogojavljanje, išli smo u crkvu da zapalimo sveće, pa na ručak sa Dedovićima. Dok smo još sedeli za stolom ušli su neki ljudi, meni iza leđa. Sve se dešavalo jako brzo. Nastala je pometnja, suprug me je pogledao i odgurnu mene i… »
Vesti dana »

Kolaps, dugi redovi i otkazivanje letova: Masovni nestanak struje širom Španije i Portugala
BBC News pre 2 sata

Ministar pravde osudio incident ispred dif u Novom Sadu: Srbija pred sudom u Strazburu ako se ne omogući rad Fakulteta sporta
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Pokret "Bravo" saopštio da je novosadski aktivista Brajan Brković priveden
Blic pre 3 satajoš 2 povezane