Povezane vesti

Velika vest iz Partizana, "zaključan" jedan od lidera tima!

Velika vest iz Partizana, "zaključan" jedan od lidera tima!

Sportske.net pre 5 dana
Američki košarkaš Sterling Braun (30) potpisao je novi ugovor sa Partizanom. Sjajni bek-šuter će crno-beli dres nositi još dve sezone, potvrdio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović. Braun je letos stigao u Beograd iz berlinske Albe, u kojoj… »
Sterling Braun potpisao novi ugovor sa Partizanom: Ovo su detalji

Sterling Braun potpisao novi ugovor sa Partizanom: Ovo su detalji

Telegraf pre 5 dana
Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, objavio je na društvenoj mreži "X" odlične vesti za navijače crno-belih, a radi se o sudbini Sterlinga Brauna. Naime, Braun je, kako kaže Mijailović, sa klubom potpisao dvogodišnje… »
Bomba: Sjajni bek potpisao novi ugovor sa Partizanom!

Bomba: Sjajni bek potpisao novi ugovor sa Partizanom!

Sportski žurnal pre 4 dana
Sterling Braun ostaje u Humskoj još dve sezone. Američki bek Sterling Braun potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović na Tviteru, prenosi Tanjug. Braun je u Partizan došao prošle godine… »
Sve je jasno: Najbolji igrač Partizana potpisao novi ugovor!

Sve je jasno: Najbolji igrač Partizana potpisao novi ugovor!

Hot sport pre 4 dana
Ostaje u klubu! Jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji Partizana, Sterling Braun, potpisao je novi ugovor sa klubom i ostaće član velikana iz Humske. Neverovatni Amerikanac je jpotpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, a sve je potvrdio… »
Partizan potpisao novi ugovor sa najboljim šuterom, veliki posao crno-belih

Partizan potpisao novi ugovor sa najboljim šuterom, veliki posao crno-belih

Nova pre 4 dana
Košarkaški klub Partizan potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa Sterlingom Braunom, kako je potvrdio predsednik kluba, Ostoja Mijailović. „Poverenje je ključ svega. Veoma sam srećan što smo sa Sterlingom potpisali novi dvogodišnji ugovor“… »
Razbio Zvezdu, pa potpisao novi ugovor sa Partizanom: Ostoja Mijaiović se oglasio o Sterlingu Braunu

Razbio Zvezdu, pa potpisao novi ugovor sa Partizanom: Ostoja Mijaiović se oglasio o Sterlingu Braunu

Mondo pre 4 dana
Heroj pobede crno-belih u večitom derbiju u ABA ligi produžio saradnju sa crno-belima. Američki bek Sterling Braun (30) ostaje košarkaš Partizana i potpisao je novi, dvogodišnji ugovor. Tu vest objavio je predsednik kluba Ostoja Mijailović na… »
Sterling Braun potpisao novi ugovor sa Partizanom

Sport klub pre 4 dana
Amerikanac Sterling Braun potpisao je novi ugovor sa Partizanom. Predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović je na svom X nalogu saopštio lepu vest na navijače crno-belih. „Poverenje je ključ svega! Veoma sam srećan što smo sa Sterlingom… »

Euronews pre 4 dana
Košarkaš Sterling Braun je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, otkrio je predsednik kluba Ostoja Mijailović. "Poverenje je ključ svega! Veoma sam srećan što smo sa Sterlingom potpisali novi dvogodišnji ugovor", napisao je Mijailović… »
”Srećan sam, Sterling ostaje” Ostoja Mijailović: Braun potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom

”Srećan sam, Sterling ostaje” Ostoja Mijailović: Braun potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Američki košarkaš Sterling Braun potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas predsednik "crno-belih" Ostoja Mijailović na X profilu. Braun je u Partizan došao prošle godine, a na 34 utakmice u Evroligi prosečno… »
Partizan produžio ugovor sa važnim igračem!

Partizan produžio ugovor sa važnim igračem!

B92 pre 4 dana
Američki košarkaš Sterling Braun potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa Partizanom. "Poverenje je ključ svega! Veoma sam srećan što smo sa Sterlingom potpisali novi dvogodišnji ugovor", napisao je predsednik kluba, Ostoja Mijailović. Braun je u… »
Kakve vesti za navijače Partizana: Sterling Braun potpisao novi ugovor sa crno-belima

Kakve vesti za navijače Partizana: Sterling Braun potpisao novi ugovor sa crno-belima

Večernje novosti pre 4 dana
OVA vest je obradovala sve navijače Partizana. Jedan od najboljih igrača ove sezone, Sterling Braun potpisao je novi ugovor novi dvogodišnji ugovor. FOTO: M. Vukadinović Ovu vest su potvrdili iz kluba i to je jasan pokazatelj ambicija "parnog valjka"… »

Vesti dana »