Повезане вести

Велика вест из Партизана, "закључан" један од лидера тима!

Велика вест из Партизана, "закључан" један од лидера тима!

Спортске.нет 25.04.2025
Амерички кошаркаш Стерлинг Браун (30) потписао је нови уговор са Партизаном. Сјајни бек-шутер ће црно-бели дрес носити још две сезоне, потврдио је први човек Партизана Остоја Мијаиловић. Браун је летос стигао у Београд из… »
Стерлинг Браун потписао нови уговор са Партизаном: Ово су детаљи

Стерлинг Браун потписао нови уговор са Партизаном: Ово су детаљи

Телеграф 25.04.2025
Председник кошаркашког клуба Партизан, Остоја Мијаиловић, објавио је на друштвеној мрежи "КС" одличне вести за навијаче црно-белих, а ради се о судбини Стерлинга Брауна. Наиме, Браун је, како каже Мијаиловић, са клубом потписао… »
Бомба: Сјајни бек потписао нови уговор са Партизаном!

Бомба: Сјајни бек потписао нови уговор са Партизаном!

Спортски журнал 25.04.2025
Стерлинг Браун остаје у Хумској још две сезоне. Амерички бек Стерлинг Браун потписао је нови двогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је председник црно-белих Остоја Мијаиловић на Твитеру, преноси Тањуг. Браун је у Партизан… »
Све је јасно: Најбољи играч Партизана потписао нови уговор!

Све је јасно: Најбољи играч Партизана потписао нови уговор!

Хот спорт 25.04.2025
Остаје у клубу! Један од најбољих играча у новијој историји Партизана, Стерлинг Браун, потписао је нови уговор са клубом и остаће члан великана из Хумске. Невероватни Американац је јпотписао нови двогодишњи уговор са… »
”Срећан сам, Стерлинг остаје” Остоја Мијаиловић: Браун потписао нови двогодишњи уговор са Партизаном

”Срећан сам, Стерлинг остаје” Остоја Мијаиловић: Браун потписао нови двогодишњи уговор са Партизаном

Дневник 25.04.2025
БЕОГРАД: Амерички кошаркаш Стерлинг Браун потписао је нови двогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је данас председник "црно-белих" Остоја Мијаиловић на КС профилу. Браун је у Партизан дошао прошле године, а на 34 утакмице у… »
Стерлинг Браун потписао нови уговор са Партизаном

Еуроневс 25.04.2025
Кошаркаш Стерлинг Браун је потписао нови двогодишњи уговор са Партизаном, открио је председник клуба Остоја Мијаиловић. "Поверење је кључ свега! Веома сам срећан што смо са Стерлингом потписали нови двогодишњи уговор"… »

Спорт клуб 25.04.2025
Американац Стерлинг Браун потписао је нови уговор са Партизаном. Председник клуба из Хумске Остоја Мијаиловић је на свом КС налогу саопштио лепу вест на навијаче црно-белих. „Поверење је кључ свега! Веома сам срећан што смо са… »
Разбио Звезду, па потписао нови уговор са Партизаном: Остоја Мијаиовић се огласио о Стерлингу Брауну

Разбио Звезду, па потписао нови уговор са Партизаном: Остоја Мијаиовић се огласио о Стерлингу Брауну

Мондо 25.04.2025
Херој победе црно-белих у вечитом дербију у АБА лиги продужио сарадњу са црно-белима. Амерички бек Стерлинг Браун (30) остаје кошаркаш Партизана и потписао је нови, двогодишњи уговор. Ту вест објавио је председник клуба Остоја… »
Партизан потписао нови уговор са најбољим шутером, велики посао црно-белих

Партизан потписао нови уговор са најбољим шутером, велики посао црно-белих

Нова 25.04.2025
Кошаркашки клуб Партизан потписао је нови, двогодишњи уговор са Стерлингом Брауном, како је потврдио председник клуба, Остоја Мијаиловић. „Поверење је кључ свега. Веома сам срећан што смо са Стерлингом потписали нови… »
Какве вести за навијаче Партизана: Стерлинг Браун потписао нови уговор са црно-белима

Какве вести за навијаче Партизана: Стерлинг Браун потписао нови уговор са црно-белима

Вечерње новости 25.04.2025
ОВА вест је обрадовала све навијаче Партизана. Један од најбољих играча ове сезоне, Стерлинг Браун потписао је нови уговор нови двогодишњи уговор. ФОТО: М. Вукадиновић Ову вест су потврдили из клуба и то је јасан показатељ… »
Партизан продужио уговор са важним играчем!

Партизан продужио уговор са важним играчем!

Б92 25.04.2025
Амерички кошаркаш Стерлинг Браун потписао је нови, двогодишњи уговор са Партизаном. "Поверење је кључ свега! Веома сам срећан што смо са Стерлингом потписали нови двогодишњи уговор", написао је председник клуба, Остоја… »

Вести дана »