Povezane vesti
Sara Ćirković: Ponosna sam što sam Srpkinja! (foto)
Sportski žurnal pre 4 dana
Sara Ćirković sutra u Banjaluci u ringu s Francuskinjom Romanom Mulai za svetsku profi krunu. Pred Sarom Ćirković, srpskom reprezentativkom u boksu, u nedelju je profesionalni meč za svetsku IBA titulu na manifestaciji „Noć šampiona”, u… »
Ponosna sam što sam Srpkinja: Moćna poruka Sare u Republici Srpskoj!
Hot sport pre 4 dana
Sara Ćirković: “Ponosna sam što sam Srpkinja, jer one su kroz istoriju bile heroji mog naroda“ Sitno brojimo do profi boks spektakla IBA “Noć šampiona” u banjalučkoj hali “Borik” gde će se 27. aprila 2025. za naslov profesionalnog… »
”Ponosna sam što sam srpkinja” Sara Ćirković: Drago mi je što ću boksovati za titulu u Banjaluci
Dnevnik pre 4 dana
BANjALUKA: Srpska bokserka Sara Ćirković izjavila je danas da joj je drago što će se u Banjaluci boriti za IBA pojas šampiona i dodala da je velika zainteresovanost za događaj. Ćirković će se u nedelju boriti protiv Francuskinje Roman Mulai u… »
Sara Ćirković: "Ponosna što sam Srpkinja, one su kroz istoriju bile heroji mog naroda"
B92 pre 4 dana
Sitno brojimo do profi boks spektakla IBA "Noć šampiona" u banjalučkoj hali "Borik" gde će se 27. aprila 2025. za naslov profesionalnog šampiona sveta boriti srpska boks heroina Sara Ćirković. Dva dana pre 21. rođendana aktuelna Evropska… »
"Ponosna sam što sam srpkinja": Sara Ćirković blista pred prvi profesionalni meč u karijeri
Večernje novosti pre 4 dana
Sitno brojimo do profi boks spektakla IBA “Noć šampiona” u banjalučkoj hali “Borik” gde će se 27. aprila 2025. za naslov profesionalnog šampiona sveta boriti srpska boks heroina Sara Ćirković. Ovim povodom danas je u Palati Republike… »
Vesti dana »

Protest ispred Tužilaštva u Novom Sadu; maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 6 satijoš 37 povezanih

Policajci koji su vršili nasilje nad studentima i profesorima u Novom Sadu nisu dovedeni iz RS, već su njihovi sugrađani
Serbian News Media pre 1 satjoš 56 povezanih

Policija tukla, ali za Vučića niko nije povređen: Dok hvali „junaka“ Drida, predsednik ne vidi studentkinju Katarinu
N1 Info pre 53 minutajoš 27 povezanih

Marta Kos u Beogradu: Naši zahtevi slični su onome što traže ljudi na ulici
Vreme pre 5 minutajoš 51 povezana

Milorad Grčić pušten na slobodu: Sud kaže da više ne može da utiče na svedoke
Nedeljnik pre 5 satijoš 26 povezanih