Повезане вести

„Нећете нас ни својим режимским тужбама уплашити“: Студенти у блокади пружили подршку свима које је тужила компанија Стартинг…

„Нећете нас ни својим режимским тужбама уплашити“: Студенти у блокади пружили подршку свима које је тужила компанија Стартинг…

Нова 25.04.2025
Студенти у блокади Универзитета у Новом Саду саопштили су да пружају подршку свима које је тужила компанија “Стартинг”, извођач радова на Железничкој станици у Новом Саду, чији пад надстрешнице је усмртио 16 особа, због наводног… »
Студенти у блокади: Фирма Стартинг Слапп тужбама скрива своју одговорност

Студенти у блокади: Фирма Стартинг Слапп тужбама скрива своју одговорност

Бета 25.04.2025
Студенти у блокади Универзитета у Новом Саду пружили су данас подршку свима које је тужила компанија која је била извођач радова на железничкој станици у Новом Саду, "Стартинг", због наводног нарушавања пословног угледа и… »
Новосадски студенти у блокади: Тужбе Стартинга - покушај застрашивања и гушења гласа храбрих

Новосадски студенти у блокади: Тужбе Стартинга - покушај застрашивања и гушења гласа храбрих

Радио 021 25.04.2025
Новосадски студенти у блокади саопштили су да пружају подршку свима које је компанија “Стартинг” тужила због, како су рекли, наводног нарушавања пословног угледа и кредитне способности. Како су навели у саопштењу, међу туженима… »
Студентска подршка свима које је тужила компанија „Стартинг“

Студентска подршка свима које је тужила компанија „Стартинг“

Време 25.04.2025
„Нећете нас уплашити својим режимским тужбама, а оно што следи нека вас плаши“, поручили су студенти. Студенти који блокирају новосадске факултете подржали су све које је тужила компанија „Стартинг“, која је била извођач радова… »
Студенти у блокади: Тужбе фирме Стартинг покушај застрашивања и гушења гласа храбрих људи

Студенти у блокади: Тужбе фирме Стартинг покушај застрашивања и гушења гласа храбрих људи

Нови магазин 25.04.2025
Студенти у блокади Универзитета у Новом Саду саопштили су да пружају подршку свима које је тужила компанија “Стартинг”, извођач радова на Железничкој станици у Новом Саду, чији пад надстрешнице је усмртио 16 особа, због наводног… »
Иван Нинић: Стартинг је стратегијом ћутања и избегавањем одговора сам себи уништио углед

Иван Нинић: Стартинг је стратегијом ћутања и избегавањем одговора сам себи уништио углед

Данас 24.04.2025
“У судском поступку ћемо сазнати како сам ја или други прогоњени могли да уништимо пословни углед “Стартинга”. Они су сами уништили свој углед стратегијом ћутања”, изјавио је адвокат Иван Нинић који је међу седам особа против… »

Вести дана »

Дизел и бензин скупљи за динар по литру

Дизел и бензин скупљи за динар по литру

РТВ Нови Пазар пре 20 минутајош 33 повезане
Шта увођење санкција Лукоилу значи за Србију

Шта увођење санкција Лукоилу значи за Србију

Блоомберг Адриа пре 41 минутајош 38 повезаних
РТС расписао конкурс за генералног директора

РТС расписао конкурс за генералног директора

Бета пре 2 сатајош 18 повезаних