Povezane vesti
„Nećete nas ni svojim režimskim tužbama uplašiti“: Studenti u blokadi pružili podršku svima koje je tužila kompanija Starting…
Nova 25.04.2025
Studenti u blokadi Univerziteta u Novom Sadu saopštili su da pružaju podršku svima koje je tužila kompanija “Starting”, izvođač radova na Železničkoj stanici u Novom Sadu, čiji pad nadstrešnice je usmrtio 16 osoba, zbog navodnog narušavanja poslovnog… »
Studenti u blokadi: Firma Starting Slapp tužbama skriva svoju odgovornost
Beta 25.04.2025
Studenti u blokadi Univerziteta u Novom Sadu pružili su danas podršku svima koje je tužila kompanija koja je bila izvođač radova na železničkoj stanici u Novom Sadu, "Starting", zbog navodnog narušavanja poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti, što su… »
Novosadski studenti u blokadi: Tužbe Startinga - pokušaj zastrašivanja i gušenja glasa hrabrih
Radio 021 25.04.2025
Novosadski studenti u blokadi saopštili su da pružaju podršku svima koje je kompanija “Starting” tužila zbog, kako su rekli, navodnog narušavanja poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti. Kako su naveli u saopštenju, među tuženima osim Dijane Hrke, majke… »
Studentska podrška svima koje je tužila kompanija „Starting“
Vreme 25.04.2025
„Nećete nas uplašiti svojim režimskim tužbama, a ono što sledi neka vas plaši“, poručili su studenti. Studenti koji blokiraju novosadske fakultete podržali su sve koje je tužila kompanija „Starting“, koja je bila izvođač radova na Železničkoj stanici u… »
Studenti u blokadi: Tužbe firme Starting pokušaj zastrašivanja i gušenja glasa hrabrih ljudi
Novi magazin 25.04.2025
Studenti u blokadi Univerziteta u Novom Sadu saopštili su da pružaju podršku svima koje je tužila kompanija “Starting”, izvođač radova na Železničkoj stanici u Novom Sadu, čiji pad nadstrešnice je usmrtio 16 osoba, zbog navodnog narušavanja poslovnog… »
Ivan Ninić: Starting je strategijom ćutanja i izbegavanjem odgovora sam sebi uništio ugled
Danas 24.04.2025
“U sudskom postupku ćemo saznati kako sam ja ili drugi progonjeni mogli da uništimo poslovni ugled “Startinga”. Oni su sami uništili svoj ugled strategijom ćutanja”, izjavio je advokat Ivan Ninić koji je među sedam osoba protiv kojih je firma „Starting“… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 45 minutajoš 41 povezana

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 58 povezanih

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 4 satijoš 24 povezane