Povezane vesti
Krivična prijava zbog seče šume u Košutnjaku
Vreme pre 3 dana
Krivična prijava je usledila nakon ignorisanja poziva institucijama da se izjasne ko je i zašto sekao šumu u Košutnjaku. Nemanja Plavšić iz inicijative „Košutnjak ostaje“ podneo je u petak krivičnu prijavu protiv NN lica zbog nezakonite seče… »
Prijava zbog seče šume na Košutnjaku
Nova pre 3 dana
Predstavnik inicijative "Ne damo Košutnjak" Nemanja Plavšić podneo je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv NN lica, zbog nezakonite seče šume u Pionirskom parku u Košutnjaku. Kako je saopšteno, Plavšić smatra da… »
Inicijativa Košutnjak ostaje podnela krivičnu prijavu zbog nezakonite seče šume
Novi magazin pre 3 dana
Predstavnik Inicijative "Košutnjak ostaje" Nemanja Plavšić podneo je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv NN lica zbog nezakonite seče šume u Pionirskom parku u Košutnjaku. Plavšić je rekao da su učinjena dva… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje pokrenuo postupak za izbor novih članova REM-a
Beta pre 2 minutajoš 26 povezanih

BLOG UŽIVO Završena blokada RTS-a, raspisan novi konkurs za Savet REM-a: Protest ispred DIF-a u Novom Sadu zbog policijske brutalnosti
Nova pre 2 minutajoš 75 povezanih

Dačić: Policija kod novosadskog DIF-a upotrebila minimalnu silu tek nakon što je bila napadnuta
Radio 021 pre 5 satijoš 45 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

"Frustriran je, vladimir i volodimir moraju da sednu za sto": Bela kuća se oglasila o Putinovom prekidu vatre: "Tramp želi ovo"
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih