Povezane vesti
Sekli su mu gume jer prevozi studente: Građani uplatili prevozniku skoro 5 miliona dinara
Pravda 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. - Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su… »
VIDEO Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
N1 Info 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Nova 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jaćimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Novi magazin 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Vesti dana »
Kreni- promeni najavio protest ispred Trećeg OJT, zbog puštanja Šapića nakon što je njihovoj odbornici polomio nos
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Zelenski: Za dan poginulo devetoro ljudi, ranjeno više od 80; Moskva testirala borbeni laser
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp o pregovorima sa Teheranom: Nisam im ništa ponudio; Irak obnavlja letove ka Iranu
RTS pre 1 minutjoš 1 povezana
Anticiklon dominira i pravi niz dana koji će se mnogima dopasti, a onda ga preseca ova pojava iz Grčke: Temperature negde oko 0, negde skoro 30 stepeni
Blic pre 21 minutajoš 5 povezanih
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 6 satijoš 1 povezana