Povezane vesti
Sekli su mu gume jer prevozi studente: Građani uplatili prevozniku skoro 5 miliona dinara
Pravda 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. - Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su… »
VIDEO Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
N1 Info 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Nova 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jaćimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Novi magazin 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na visoke temperature u Srbiji do 17. avgusta - i do 40 stepeni
RTV pre 30 minutajoš 29 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 19 minutajoš 31 povezana

"Da je Amerika slaba, Rusija bi napala Aljasku": Kličko o teritoriji koja je nekada pripadala Moskvi: "Putin želi da vrati točak istorije"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak zbog izraelskog plana za okupaciju grada Gaze
RTV pre 9 minutajoš 7 povezanih

Očekuje se pojačan saobraćaj ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, ali i od Bugarske
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih