Povezane vesti
Sekli su mu gume jer prevozi studente: Građani uplatili prevozniku skoro 5 miliona dinara
Pravda 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. - Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su… »
VIDEO Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
N1 Info 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Nova 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jaćimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Novi magazin 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Vesti dana »

U komšiluku haotično; Izdato hitno upozorenje: "Budite spremni na rizik od povreda..."
B92 pre 5 minutajoš 24 povezane

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 6 minutajoš 17 povezanih

Gober krenuo da folira, pa napao Jokića: Frka na meču Denvera, svi se zaledili kad je Nikola krenuo
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih

Gađaće nas granatama uskoro, ovo nije bio fudbal: Tanjga besan na dešavanja u Beogradu!
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih