Povezane vesti
Sekli su mu gume jer prevozi studente: Građani uplatili prevozniku skoro 5 miliona dinara
Pravda 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. - Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su… »
VIDEO Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
N1 Info 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Nova 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jaćimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente
Novi magazin 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen… Bile su neke… »
Vesti dana »

Zbor roditelja V beogradske gimazije: Nastavnički kadar desetkovan, nov protest u ponedeljak ujutro
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Promenljivo oblačno i svežije, mestimično s pljuskovima i grmljavinom
RTS pre 18 minutajoš 3 povezane

Tramp ukida više od 500 radnih mesta u Glasu Amerike i matičnoj agenciji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana