Povezane vesti

Sekli su mu gume jer prevozi studente: Građani uplatili prevozniku skoro 5 miliona dinara

Sekli su mu gume jer prevozi studente: Građani uplatili prevozniku skoro 5 miliona dinara

Pravda 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. - Jako sam iznenađen, preiznenađen…… »
VIDEO Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente

VIDEO Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente

N1 Info 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen…… »
Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente

Građani uplatili skoro pet miliona dinara prevozniku kojem su isečene gume jer je prevozio studente

Nova 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jaćimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen…… »

Novi magazin 25.04.2025
Prevozniku Milomiru Jačimoviću iz Đurđeva, kojem su nakon pretnji telefonom, isečene gume na autobusu i minibusu jer je besplatno prevozio studente, građani su uplatili skoro 4 miliona i 800 hiljada dinara. „Jako sam iznenađen, preiznenađen…… »

Vesti dana »