Povezane vesti
Beograd domaćin velikim igračima! To niko u svetu nije u stanju da uradi: Pozicija Srbije i Vučićevi kontakti s Trampom…
Kurir 25.04.2025
Srbija kreće u još jednu diplomatsku ofanzivu koja bi mogla da rezultira organizovanjem velikog globalnog foruma - da se na jednom mestu, i to u Beogradu, sretnu Donald Tramp, Vladimir Putin i Emanuel Makron, nesumnjivo najuticajniji svetski lideri… »
"Niko u svetu sada nije u stanju da to uradi, to bi bila uvertira za ekspo!" Predsednik Vučić najavio globalni forum u…
Kurir 25.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je otkrio da će narednih dana imati brojne susrete sa svetskim liderima, a onda saopštio najnoviju vest — ideju da se napravi jedan veliki globalni forum u Beogradu. - Ja imam ideju da sledeće godine, iznosim… »
Vesti dana »
Pari Sen Žermen u nedelju popodne slavi titulu sa navijačima, uprkos neredima u Parizu posle finala
Radio sto plus pre 1 danjoš 74 povezane
(Video, foto) Ministarka Pavkov saopštila: Mladunci bele čiope su dobro, u toku zbrinjavanje i hranjenje
Dnevnik pre 1 danjoš 89 povezanih
RG - Nastavljen dan "maratona" u Parizu, još jedan Mateo u osmini finala
Sportske.net pre 5 satijoš 48 povezanih
Aleksandar Ilić nije uspeo, Stošić jeste: Sjajan FNC 31 u Areni
Sport klub pre 1 danjoš 27 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 danjoš 102 povezane