Povezane vesti

"Žao mi je, gledao sam u retrovizore": Saslušan vozač kamiona koji je usmrtio radnika u Dobanovcima

"Žao mi je, gledao sam u retrovizore": Saslušan vozač kamiona koji je usmrtio radnika u Dobanovcima

Kurir 25.04.2025
Povodom saobraćajne nesreće koja se u sredu dogodila u naselju Dobanovci, na delu auto-puta koji je zbog sanacije bio zatvoren za saobraćaj, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je uhapšenog M.G. (25) na okolnosti izvršenja… »
Saslušan muškarac iz Beograda koji je "ojadio" prodavnice iz beogradskog tržnog centra

Saslušan muškarac iz Beograda koji je "ojadio" prodavnice iz beogradskog tržnog centra

Telegraf 25.04.2025
Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je uhapšenog L.G. (33) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo krađa na taj način što je dana pre dva dana u TC “Ušće”, iz prodavnice “Massimo Dutti” otuđio stvari u… »
„Žao mi je, gledao sam u retrovizore, ali nisam nikoga video“: Saslušan mladić koji je kamionom pregazio kolegu kod Dobanovaca…

„Žao mi je, gledao sam u retrovizore, ali nisam nikoga video“: Saslušan mladić koji je kamionom pregazio kolegu kod Dobanovaca…

Nova 25.04.2025
Mladić M. G. (25) saslušan je danas pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog sumnje da je kamionom pregazio svog kolegu tokom izvođenja radova na auto-putu kod Dobanovaca. ”Povodom nezgode koja se dana 23.04.2025. godine dogodila u naselju… »
Uhapšen lopov iz TC „Ušće“: Ukrao pravo bogatstvo iz radnji Masimo Duti i Berška

Uhapšen lopov iz TC „Ušće“: Ukrao pravo bogatstvo iz radnji Masimo Duti i Berška

Nova 25.04.2025
Muškarac L. G. (33) uhapšen i njemu je određen pritvor zbog sumnje da je pre dva dana ukrao robu iz dve radnje u tržnom centru "Ušće" u Beogradu. “Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je uhapšenog L.G. (33) zbog postojanja… »

Vesti dana »