Povezane vesti

Pevačici na nastupu ispale grudi iz haljine! Blam veka: Dečko iz publike joj prišao, a ona ga izvređala: Pola sata sam pevala…

Pevačici na nastupu ispale grudi iz haljine! Blam veka: Dečko iz publike joj prišao, a ona ga izvređala: Pola sata sam pevala…

Kurir 26.04.2025
Pevačica Sara Reljić (28) ispričala je kako je svojevremeno doživela veliku neprijatnost kada na nastupu nije primetila da su joj se videle grudi, odnosno da su "ispale" is dekoltiranog stajlinga, a ona to nije ni primetila. Kako je objasnila, njoj je… »
Našoj pevačici ispale grudi na nastupu: „Pola sata sam tako pevala“

Našoj pevačici ispale grudi na nastupu: „Pola sata sam tako pevala“

Nova 26.04.2025
Pevačica Sara Reljić (28) svojevremeno je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi, a o svemu tome je javno govorila. Kako je Sara Reljić objasnila, njoj je momak iz publike pokušao da ukaže na to da joj je spala… »
Pevačici (28) ispale grudi na nastupu, doživela neviđeni blam: "Pola sata sam tako pevala! Dečko iz publike mi se obratio…

Pevačici (28) ispale grudi na nastupu, doživela neviđeni blam: "Pola sata sam tako pevala! Dečko iz publike mi se obratio…

Blic 26.04.2025
Pevačica Sara Reljić (28) svojevremeno je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi, a o svemu tome je javno govorila. Kako je Sara objasnila, njoj je momak iz publike pokušao da ukaže na to da joj je spala… »

Vesti dana »