Povezane vesti
Pevačici na nastupu ispale grudi iz haljine! Blam veka: Dečko iz publike joj prišao, a ona ga izvređala: Pola sata sam pevala…
Kurir 26.04.2025
Pevačica Sara Reljić (28) ispričala je kako je svojevremeno doživela veliku neprijatnost kada na nastupu nije primetila da su joj se videle grudi, odnosno da su "ispale" is dekoltiranog stajlinga, a ona to nije ni primetila. Kako je objasnila, njoj je… »
Našoj pevačici ispale grudi na nastupu: „Pola sata sam tako pevala“
Nova 26.04.2025
Pevačica Sara Reljić (28) svojevremeno je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi, a o svemu tome je javno govorila. Kako je Sara Reljić objasnila, njoj je momak iz publike pokušao da ukaže na to da joj je spala… »
Pevačici (28) ispale grudi na nastupu, doživela neviđeni blam: "Pola sata sam tako pevala! Dečko iz publike mi se obratio…
Blic 26.04.2025
Pevačica Sara Reljić (28) svojevremeno je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi, a o svemu tome je javno govorila. Kako je Sara objasnila, njoj je momak iz publike pokušao da ukaže na to da joj je spala… »
Vesti dana »

RHMZ: Tropi se vraćaju na jugoistok Srbije, temperatura od 32 do 39stepeni
Jug press pre 35 minutajoš 29 povezanih

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 4 satijoš 36 povezanih

Oglasio se šampion Hrvatske nakon katastrofalnog poraza: Ovo će zaboleti fudbalere Rijeke!
Telegraf pre 2 satajoš 56 povezanih

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 2 satajoš 58 povezanih

Šta Amerika nudi Rusiji za prekid rata? Poljaci tvrde da znaju
Dnevnik pre 25 minutajoš 59 povezanih