Povezane vesti
Prvak Evrope iz 2017. pojačao Borac iz Čačka
Sportske.net 26.04.2025
Slovenački košarkaš Žiga Dimec novi je igrač Borca iz Čačka, saopštio je danas taj klub. Dimec (32) je sa Borcem potpisao jednogodišnji ugovor. Slovenački centar je prošle sezone igrao u Tajvanu za ekipu TSG Gosthoksa, dok je u AdmiralBet ABA ligi već… »
Dragiću pretili posle pobede nad Srbijom
Sportski žurnal 26.04.2025
„Dobio sam mnogo poruka od familije s tatine strane, posle prvenstva Evrope”. Majami hit je zajednički imenitelj Nikoli Joviću i Goranu Dragiću, sadašnjem i bivšem članu, što su nedavno medijski eksploatisali urednici klupskog potkasta. Slovenac je… »
Goran Dragić otvorio dušu: Pretili su mi nakon finala Evropskog prvenstva Slovenija - Srbija
Večernje novosti 26.04.2025
Jedan od najbolnijih poraza u novijoj istoriji srpske košarkaške reprezentacije je onaj koji se dogodio u finalu Evrobasketa 2017. godine, kada je Slovenija slavila i osvojila zlato zahvaljujući sjajnom Goranu Dragiću, koji se još jednom podsetio tog… »
Dobijao sam pretnje nakon što sam pobedio Srbiju: Legenda podelila izuzetno neprijatno iskustvo! (video)
Hot sport 26.04.2025
Ne pamti samo po lepom to Evropsko prvenstvo! Evrobasket 2017. godine prošao je u znaku Gorana Dragiča, koji je bio lider slovenačke reprezentacije koja je na iznenađenje svih te godine pokorila Evropu. Tada u finalu je pobeđena Srbija, a legendarni… »
Dragić: "Pretili su mi posle tog finala sa Srbijom na Evrobasketu" VIDEO
B92 26.04.2025
Košarkaš Majamija i reprezentativac Srbije Nikola Jović zajedno sa bivšim igračem Hita i legendom slovenačke reprezentacije Goranom Dragićem razgovarao je u podkastu zvaničnog kanala Majami Hita. Tokom razgovora, dvojica košarkaša dotakla su se brojnih… »
Vesti dana »

Obuke u paravojnom kampu kod Loznice držali instruktori iz Rusije i Belorusije
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 101 povezana

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 36 povezanih