Povezane vesti

Pepova namera - Reprizirati 2017. godinu?

Pepova namera - Reprizirati 2017. godinu?

Sportske.net 26.04.2025
Jedini bitan igrač koji je dobio novi ugovor bio je Jaja Ture za koga nije bilo zamene. Prve sezone Pep je kupio Gundogana koji je i danas deo tima, Sanea koji je trebalo da bude neka varijanta Robena iz Gvardiolinog Bajerna, golmana Brava jer… »
Dragiću pretili posle pobede nad Srbijom

Dragiću pretili posle pobede nad Srbijom

Sportski žurnal 26.04.2025
„Dobio sam mnogo poruka od familije s tatine strane, posle prvenstva Evrope”. Majami hit je zajednički imenitelj Nikoli Joviću i Goranu Dragiću, sadašnjem i bivšem članu, što su nedavno medijski eksploatisali urednici klupskog potkasta. Slovenac je… »
Goran Dragić otvorio dušu: Pretili su mi nakon finala Evropskog prvenstva Slovenija - Srbija

Goran Dragić otvorio dušu: Pretili su mi nakon finala Evropskog prvenstva Slovenija - Srbija

Večernje novosti 26.04.2025
Jedan od najbolnijih poraza u novijoj istoriji srpske košarkaške reprezentacije je onaj koji se dogodio u finalu Evrobasketa 2017. godine, kada je Slovenija slavila i osvojila zlato zahvaljujući sjajnom Goranu Dragiću, koji se još jednom podsetio tog… »
Dobijao sam pretnje nakon što sam pobedio Srbiju: Legenda podelila izuzetno neprijatno iskustvo! (video)

Dobijao sam pretnje nakon što sam pobedio Srbiju: Legenda podelila izuzetno neprijatno iskustvo! (video)

Hot sport 26.04.2025
Ne pamti samo po lepom to Evropsko prvenstvo! Evrobasket 2017. godine prošao je u znaku Gorana Dragiča, koji je bio lider slovenačke reprezentacije koja je na iznenađenje svih te godine pokorila Evropu. Tada u finalu je pobeđena Srbija, a legendarni… »
Dragić: "Pretili su mi posle tog finala sa Srbijom na Evrobasketu" VIDEO

Dragić: "Pretili su mi posle tog finala sa Srbijom na Evrobasketu" VIDEO

B92 26.04.2025
Košarkaš Majamija i reprezentativac Srbije Nikola Jović zajedno sa bivšim igračem Hita i legendom slovenačke reprezentacije Goranom Dragićem razgovarao je u podkastu zvaničnog kanala Majami Hita. Tokom razgovora, dvojica košarkaša dotakla su se brojnih… »

Vesti dana »