Povezane vesti
"Telo je odreagovalo na botoks, primetila sam promene na licu" Goca Božinovska prošla agoniju zbog korekcije, otkrila…
Kurir pre 3 dana
Pevačica Goca Božinovska (60) imala je veliki problem sa botoksom koji je radila na licu. Ona se podvrgla trendu, te otišla na estetsku korekciju u nadi da će je podmladiti i vratiti njenom izgledu svežinu, ali je nakon toga izgledala, kako kaže… »
"Primetila sam promene na licu, izobličila sam se! Izgledala sam kao plastična lutka" - Pevačica (60) zbog botoksa gorko…
Blic pre 3 dana
Pevačica Goca Božinovska (60) ispričala je svojevremeno da je imala problem sa botoksom i da je u jednom trenutku izgledala kao plastična lutka. - Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS… »
Vesti dana »

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Indijski premijer: Vojska ima punu slobodu da reaguje na napad u Kašmiru
Danas pre 6 satijoš 1 povezana