Povezane vesti
"Tako ranjen je izašao i video sve - kako puca, menja šaržere, mrtve drugare..." Potresno svedočenje majke ranjenog dečaka…
Kurir 26.04.2025
Danas je pred Višim sudom u Beogradu nastavljen parnični postupak koji je pokrenula porodica ranjenog dečaka koji je preživeo napad 3. maja 2023. godine u OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru u Beogradu. Kako je "Kurir" pisao, postupak nije pokrenut… »
"Gledao je mrtve drugare, onda izašao u hodnik. Videla sam snimak": Bolno svedočenje majke ranjenog dečaka u Ribnikaru
Mondo 26.04.2025
Potresno svedočenje majke dečaka koji je ranjen u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar". Pred Višim sudom u Beogradu nastavljen je parnični postupak koji je pokrenula porodica ranjenog dečaka koji je preživeo napad 3. maja 2023. godine u OŠ "Vladislav… »
"Čitao sam da je hteo da napravi bombu i otruje decu": Vladimir Kecmanović šokirao na svedočenju: Evo na koga prebacuje…
Blic 26.04.2025
Parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, Vladimira i Miljane Kecmanović, a po tužbi koju je podnela nastavnica istorije Tatjana Stevanović, koja je tom prilikom… »
"Negde sam pročitao da je hteo da napravi bombu, pa da potruje decu, na kraju je zloupotrebio moje oružje" Sramne reči oca…
Kurir 26.04.2025
Parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, Vladimira i Miljane Kecmanović, a po tužbi koju je podnela nastavnica istorije Tatjana Stevanović, koja je tom prilikom… »
Vesti dana »

Sad stavile veto! Zašto je Amerika blokira mir u Gazi? Šokantni razlozi iza odluke u UN
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Privedeni napadači na Petra Živkovića: MUP u saopštenju citira napadače da „sukob nije povezan sa protestima“, ne spominje argumente napadnutog studenta
Nedeljnik pre 5 minutajoš 4 povezane

Zaharova: U Moskvi veruju da je Srbija upoznata sa opasnošću da njene isporuke oružja dođu u ruke kijevskog režima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana