Povezane vesti

Pričala o raskidu pa šokirala slikom sa svadbe: Jovana Jeremić u sve umešala koleginicu i pokrenula lavinu

Pričala o raskidu pa šokirala slikom sa svadbe: Jovana Jeremić u sve umešala koleginicu i pokrenula lavinu

Mondo pre 1 dan
Proteklih dana svi bruje o Jovaninom navodnom raskidu sa Draganom Stankovićem, voditeljka sad otkrila šta je istina. Poslednjih dana se pisalo o raskidu voditeljke jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovane Jeremić i njenoj verenika. Jovana je pre… »
"Oženi ženu koja trči ka Bogu kada imate probleme, a ne ka drugim muškarcima": Jovana Jeremić usred priča o raskidu sa…

"Oženi ženu koja trči ka Bogu kada imate probleme, a ne ka drugim muškarcima": Jovana Jeremić usred priča o raskidu sa…

Blic pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić svojom izjavom podgrejala je sumnje da je raskinula sa biznismenom Draganom Stankovićem. Jovana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu je sada podelila objavu na kojoj piše sledeće: - Oženi… »
"Ljubav je važna, ali nije dovoljna": Jovana Jeremić progovorila o raskidu s Draganom, otkrila i šta će biti s vilom

"Ljubav je važna, ali nije dovoljna": Jovana Jeremić progovorila o raskidu s Draganom, otkrila i šta će biti s vilom

Mondo pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić proteklih dana glavna je tema javnosti, a svi bruje o njenom navodnom raskidu sa Draganom Stankovićem. Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić, pre nekoliko dana je napravila pometnju kada je u jednoj emisiji pričala o… »
(Video) "ljubav nije dovoljna": Svi bruje o raskidu Jovane Jeremić i Dragana, ona otkrila istinu: "Vila me ne zanima, ne…

(Video) "ljubav nije dovoljna": Svi bruje o raskidu Jovane Jeremić i Dragana, ona otkrila istinu: "Vila me ne zanima, ne…

Blic pre 2 dana
Voditeljka Jovana Jeremić proteklih dana glavna je tema javnosti, a svi bruje o njenom navodnom raskidu sa Draganom Stankovićem. Jovana Jeremić je sada prvi put pred kamerama "Blica" otkrila pravu istinu o njohovom odnosu. - Odlično sam, ne dešava se… »

Vesti dana »