Povezane vesti
Ko je profesor Aleksandar Cvetković, koji je podržao studente na blokadi u Kragujevcu?
Serbian News Media 26.04.2025
I da sam u Kragujevcu ne bih došao na skup jer ne želim da oko toga dižem prašinu i sebe stavljam u prvi plan. Bitan je kontekst čitave priče o odnosu prema studentima, akademskoj zajednici i zdravstvenim radnicima, a ne ja kao pojedinac u svemu tome… »
Hirurg i karatista koji se ne plaši da „primi udarac”: Ko je profesor Aleksandar Cvetković, koji je podržao studente na…
Danas 25.04.2025
I da sam u Kragujevcu ne bih došao na skup jer ne želim da oko toga dižem prašinu i sebe stavljam u prvi plan. Bitan je kontekst čitave priče o odnosu prema studentima, akademskoj zajednici i zdravstvenim radnicima, a ne ja kao pojedinac u svemu tome… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 3. avgust: Završen je železnički most u Beogradu na reci Savi, umro je ruski pisac Aleksandar Solženjicin...
N1 Info pre 37 minutajoš 1 povezana
Ruski udar na Zaporožje, raste broj žrtava; Belorusija raspoređuje novu brigadu blizu Ukrajine
RTS pre 32 minutajoš 1 povezana
Danas počinje podela 30.000 vaučera za odmor u Srbiji, država daje po 10.000 dinara: Evo ko sve ima pravo na novac
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bagei: Ormuz se nikada neće vratiti na stanje pre rata; Izrael zabrinut zbog plana o razoružanju Hamasa
RTS pre 32 minutajoš 2 povezane