Povezane vesti
"Nije mi prijavljivala, videla sam tek posle mesec dana": Vesna Zmijanac o Nikolijinim estetskim korekcijama
Mondo 26.04.2025
Nikolija Jovanović ne krije da je radila određene estetske korekcije. Pevačica Nikolija Jovanović otvoreno je pričala o promenama koje je radila na licu i telu, kao i zbog čega se najviše pokajala, a sada je njena majka Vesna Zmijanac to… »
„Ona to meni nije prijavljivala“: Vesna Zmijanac prokomentarisala estetske korekcije svoje ćerke Nikolije
Nova 26.04.2025
Nikolija Jovanović ne krije da je radila određene estetske korekcije. Nikolija Jovanović otvoreno je pričala o promenama koje je radila, a sada je njena majka Vesna Zmijanac to prokomentarisala. „Ja to nisam znala, jer mi ona to nije prijavljivala. Ona… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Zatvorske kazne za roditelje maloletnog K. K, odbrana najavila žalbu
BBC News pre 1 satjoš 116 povezanih
Uhapšen D. M. u Nišu zbog sumnje na nedozvoljeno oružje
Serbian News Media pre 13 minutajoš 46 povezanih
Ministarstvo informisanja: Nadležni da preduzmu sve mere povodom napada na Verana Matića
Vreme pre 1 satjoš 56 povezanih
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 2 satajoš 31 povezana