Povezane vesti
"Danas su me proglasili: Mrtvom…" Pevačica van sebe, hitno se oglasila: "Niko me ne može zaustaviti"
Blic pre 2 dana
Na društvenim mrežama osvanula je vest da je pevačica Šemsa Suljaković preminula, zbog čega je se ona hitno oglasila. Naime, Šemsa je na svom Fejsbuk nalogu otkrila sa čime se suočila. - Danas su me navodno proglasili mrtvom... Celi dan primam… »
"Danas su me proglasili mrtvom" Pevačica ne može da se izbori sa lažnim vestima o njoj i ljudima koji se skrivaju iza njenog…
Kurir pre 2 dana
Na društvenim mrežama osvanula je vest da je pevačica Šemsa Suljaković preminula. Nakon neprijatne i neistinite vesti osvanula je i objava na društvenoj mreži Fejsbuk, na profilu koji koristi ime pevačice. Tu je objavljen demant pevačicine… »
Šemsa Suljaković: Danas su me navodno proglasili mrtvom
Nova pre 2 dana
Pevačica Šemsa Suljaković proglašena je mrtvom, zbog čega je osvanulo saopštenje na njenoj zvaničnoj stranici u kojem je to demantovala. Naime, na pojedinim stranicama je osvanula vest da je Šemsa Suljaković preminula, što je laž. Zbog ovih… »
Šemsa Suljaković proglašena mrtvom FOTO
B92 pre 2 dana
Na zvaničnoj stranici pevačice Šemse Suljaković osvanulo je saopštenje da je umrla, nakon čega se sama Šemsa oglasila i objasnila o čemu se radi. Nakom saopštenja na zvaničnoj stranici Šemse Suljaković, brojne stranice prenele su vest o njenoj… »
Vesti dana »

(Foto, video) strujni kolaps u Evropi ipak nije izazvao redak fenomen, već nešto mnogo: Gore?! U Španiji vanredno stanje, po ulicama hiljade policajaca, oglasili se zvaničnici: "Ovo nikad nije viđeno"
Blic pre 5 minutajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za utorak, 29. april: Pretežno sunčano i malo toplije
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Protestni skup u Valjevu zbog prekomerne upotrebe sile nad studentima DIF-a
Danas pre 6 satijoš 3 povezane