Povezane vesti

Šemsa Suljaković: Danas su me navodno proglasili mrtvom

Šemsa Suljaković: Danas su me navodno proglasili mrtvom

Nova 26.04.2025
Pevačica Šemsa Suljaković proglašena je mrtvom, zbog čega je osvanulo saopštenje na njenoj zvaničnoj stranici u kojem je to demantovala. Naime, na pojedinim stranicama je osvanula vest da je Šemsa Suljaković preminula, što je laž. Zbog ovih navoda, ona… »
"Danas su me proglasili mrtvom" Pevačica ne može da se izbori sa lažnim vestima o njoj i ljudima koji se skrivaju iza njenog…

"Danas su me proglasili mrtvom" Pevačica ne može da se izbori sa lažnim vestima o njoj i ljudima koji se skrivaju iza njenog…

Kurir 26.04.2025
Na društvenim mrežama osvanula je vest da je pevačica Šemsa Suljaković preminula. Nakon neprijatne i neistinite vesti osvanula je i objava na društvenoj mreži Fejsbuk, na profilu koji koristi ime pevačice. Tu je objavljen demant pevačicine navodne smrti… »
Šemsa Suljaković proglašena mrtvom FOTO

Šemsa Suljaković proglašena mrtvom FOTO

B92 26.04.2025
Na zvaničnoj stranici pevačice Šemse Suljaković osvanulo je saopštenje da je umrla, nakon čega se sama Šemsa oglasila i objasnila o čemu se radi. Nakom saopštenja na zvaničnoj stranici Šemse Suljaković, brojne stranice prenele su vest o njenoj smrti, a… »

Vesti dana »