Povezane vesti
"Danas su me proglasili: Mrtvom…" Pevačica van sebe, hitno se oglasila: "Niko me ne može zaustaviti"
Blic 26.04.2025
Na društvenim mrežama osvanula je vest da je pevačica Šemsa Suljaković preminula, zbog čega je se ona hitno oglasila. Naime, Šemsa je na svom Fejsbuk nalogu otkrila sa čime se suočila. - Danas su me navodno proglasili mrtvom... Celi dan primam pozive i… »
Šemsa Suljaković: Danas su me navodno proglasili mrtvom
Nova 26.04.2025
Pevačica Šemsa Suljaković proglašena je mrtvom, zbog čega je osvanulo saopštenje na njenoj zvaničnoj stranici u kojem je to demantovala. Naime, na pojedinim stranicama je osvanula vest da je Šemsa Suljaković preminula, što je laž. Zbog ovih navoda, ona… »
"Danas su me proglasili mrtvom" Pevačica ne može da se izbori sa lažnim vestima o njoj i ljudima koji se skrivaju iza njenog…
Kurir 26.04.2025
Na društvenim mrežama osvanula je vest da je pevačica Šemsa Suljaković preminula. Nakon neprijatne i neistinite vesti osvanula je i objava na društvenoj mreži Fejsbuk, na profilu koji koristi ime pevačice. Tu je objavljen demant pevačicine navodne smrti… »
Šemsa Suljaković proglašena mrtvom FOTO
B92 26.04.2025
Na zvaničnoj stranici pevačice Šemse Suljaković osvanulo je saopštenje da je umrla, nakon čega se sama Šemsa oglasila i objasnila o čemu se radi. Nakom saopštenja na zvaničnoj stranici Šemse Suljaković, brojne stranice prenele su vest o njenoj smrti, a… »
Vesti dana »

Uživo pokolj u harkovu, Kijev izgubio pola pešadije Odbijene tri kontraofanzive, Rusi forsiraju ove ključne pravce! (foto/video)
Alo pre 9 minutajoš 32 povezane

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 49 minutajoš 14 povezanih

NSPRS traži da se Ustavni sud hitno izjasni o ustavnosti Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u prosveti
Nova pre 39 minutajoš 4 povezane

Inauguracija novog predsednika Poljske i gostovanje Zvezde: ’’Ovako nešto nisam dugo čuo...’’
Sportske.net pre 38 minutajoš 13 povezanih