Povezane vesti

Dodik: Evropa je izgubila bitku za hrišćanske vrednosti

Dodik: Evropa je izgubila bitku za hrišćanske vrednosti

Pravda 26.04.2025
Međunarodni intervencionizam ne dozvoljava ispoljavanje volje naroda i nastoji da administrativnim merama pravi poredak koji mi ne želimo, rekao je predsednik RS. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je ocenio da je Evropa izgubila bitku za… »
Dodik: Moj odlazak u Moskvu 9. maja nikada nije bio upitan

NIN 26.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede nad fašizmom u Moskvi 9. maja i da taj odlazak u Rusiju nikada nije bio upitan. "Biću ponosan. Nikada odlazak nije bio upitan. Karte… »
Dodik: Evropa je izgubila bitku za hrišćanske vrednosti, sda nastavlja sa radikalizmom!

Dodik: Evropa je izgubila bitku za hrišćanske vrednosti, sda nastavlja sa radikalizmom!

Telegraf 26.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da učesnici današnjeg Međunarodnog foruma u Banjaluci zagovaraju osnovne vrednosti hrišćanstva i pretaču ih u političku akciju, ističući da je taj pokret u Evropi sve širi. Dodik je ocenio da je Evropa… »

Beta 26.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede nad fašizmom u Moskvi 9. maja i da taj odlazak u Rusiju nikada nije bio upitan. "Biću ponosan. Nikada odlazak nije bio upitan. Karte… »

Nova 26.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede nad fašizmom u Moskvi 9. maja i da taj odlazak u Rusiju nikada nije bio upitan. „Biću ponosan. Nikada odlazak nije bio upitan. Karte… »

Insajder 26.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede nad fašizmom u Moskvi 9. maja i da taj odlazak u Rusiju nikada nije bio upitan. 'Biću ponosan. Nikada odlazak nije bio upitan. Karte… »

Radio sto plus 26.04.2025
“Biću ponosan. Nikada odlazak nije bio upitan. Karte su rezervisane. Nije važno šta kaže visoka predstavnica EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Kaja Kalas”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci pre početka Međunarodnog foruma “Vaskrs – 2025… »

Vesti dana »