Povezane vesti
Macut nakon sahrane papa Franje: Susret sa brojnim državnicima, Srbija ima dobar kontinuitet u polju međunarodnih odnosa
Euronews 26.04.2025
Srpski premijer Đuro Macut prisustvovao je danas sahrani pape Franje u Vatikanu, a u izjavi za medije nakon ceremonije, Macut je istakao značaj ovog istorijskog trenutka i mogućnosti koje je pružio za unapređenje međunarodnih odnosa Srbije. "Bila mi je… »
Đuro Macut iz Rima: Srbija je pred velikim izazovima, bitno je da održimo ekonomsku stabilnost
Telegraf 26.04.2025
Premijer Srbije Đuro Macut obratio se medijima iz Rima gde je prisustvvao sahrani pape Franje. "Imao sam zadovoljstvo da prisustvujem jednom od najvećih događaja koja je u proteklom priodu bio i koji je zapravo obeležio jednu epohu vladavine pape… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 6 satijoš 9 povezanih

Šapić: Radovi na Trgu Nikole Pašića biće gotovi za dva dana, ali ne znam kada će biti pušten saobraćaj
NIN pre 3 satajoš 24 povezane

U naredna 2 sata stižu pljuskovi sa grmljavinom: Oglasio se RHMZ: Ovaj deo Srbije je na udaru
Blic pre 32 minutajoš 34 povezane