Povezane vesti
Akademija umetnosti: Od danas donatorska aukcija umetničkih dela
Radio 021 26.04.2025
Akademija umetnosti Novi Sad organizuje donatorsku aukciju umetničkih dela kako bi pomogla najugroženijim nastavnicima i saradnicima. Aukcija koja je organizovana u onlajn formatu počinje u ponedeljak, 28. aprila, a svi zainteresovani moći će da… »
AUNS organizuje onlajn aukciju umetničkih dela profesora i saradnika za pomoć najugroženijim kolegama
Moj Novi Sad 26.04.2025
Akademija umetnosti Novi Sad Univerziteta u Novom Sadu organizuje donatorsku aukciju umetničkih dela kako bi pomogla najugroženijim nastavnicima i saradnicima. Aukcija koja je organizovana u onlajn formatu počinje u ponedeljak, 28. aprila, i svi… »
Vesti dana »
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 20 minutajoš 24 povezane
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 1 satjoš 73 povezane
BLOG UŽIVO Ogromni redovi pred studentskim štandovima: U pojedinim gradovima produženo vreme za prikupljanje potpisa zbog velikih gužvi
Nova pre 56 minutajoš 56 povezanih