Povezane vesti
Traže joj da slika stopala za 1.000 evra nedeljno: Dušica Jakovljević progovorila o nepristojnim ponudama
Mondo 26.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Kako je Dušica istakla, nepristojne ponude su joj stizale, te je iznenadila sve kada je otkrila za šta… »
"Traže mi da im slikam stopala za 1000€ nedeljno" Dušica Jakovljević šokirala, otrkrila da li je prihvatila ponudu: Perverzno…
Kurir 26.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o nepristojnim porukama i ponudama koje dobija na društvenim mrežama. Ona je sve iznenadila kada je otkrila javnosti za šta su joj sve nudili novac. - E, jesam. Traže mi da im slikam stopala i da mi šalju… »
"Traže mi da slikam stopala za 1.000 evra nedeljno": Voditeljka otkrila šta joj sve nude, dobija perverzne poruke
Blic 26.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Kako je istakla, nepristojne ponude su joj stizale, te je iznenadila sve kada je otkrila za šta su joj… »
Vesti dana »
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 7 minutajoš 26 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 27 minutajoš 26 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 27 minutajoš 48 povezanih