Povezane vesti
Traže joj da slika stopala za 1.000 evra nedeljno: Dušica Jakovljević progovorila o nepristojnim ponudama
Mondo 26.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Kako je Dušica istakla, nepristojne ponude su joj stizale, te je iznenadila sve kada je otkrila za šta… »
"Traže mi da im slikam stopala za 1000€ nedeljno" Dušica Jakovljević šokirala, otrkrila da li je prihvatila ponudu: Perverzno…
Kurir 26.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o nepristojnim porukama i ponudama koje dobija na društvenim mrežama. Ona je sve iznenadila kada je otkrila javnosti za šta su joj sve nudili novac. - E, jesam. Traže mi da im slikam stopala i da mi šalju… »
"Traže mi da slikam stopala za 1.000 evra nedeljno": Voditeljka otkrila šta joj sve nude, dobija perverzne poruke
Blic 26.04.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Kako je istakla, nepristojne ponude su joj stizale, te je iznenadila sve kada je otkrila za šta su joj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Od 27 do 31 stepen, prepodne oblačno, popodne sunčano
Serbian News Media pre 3 satajoš 20 povezanih

Ko stoji iza privatnog obezbeđenja ispred PKS-a? Vlasnik „Soko grupa“ biznismen blizak SNS-u, njegova firma čuva sve – od gradilišta do Ade Ciganlije
Nova pre 35 minutajoš 31 povezana

Azijska tržišta: Indeksi rastu, analiziraju se najnovije Trumpove prijetnje
SEEbiz pre 40 minutajoš 52 povezane

Pet ljudi poginulo kada je pukla sajla na visećem mostu u Kini
N1 Info pre 50 minutajoš 25 povezanih