Povezane vesti
Traže joj da slika stopala za 1.000 evra nedeljno: Dušica Jakovljević progovorila o nepristojnim ponudama
Mondo pre 4 dana
Voditeljka Dušica Jakovljević važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Kako je Dušica istakla, nepristojne ponude su joj stizale, te je iznenadila sve kada je otkrila za… »
"Traže mi da im slikam stopala za 1000€ nedeljno" Dušica Jakovljević šokirala, otrkrila da li je prihvatila ponudu…
Kurir pre 4 dana
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o nepristojnim porukama i ponudama koje dobija na društvenim mrežama. Ona je sve iznenadila kada je otkrila javnosti za šta su joj sve nudili novac. - E, jesam. Traže mi da im slikam stopala i da mi… »
"Traže mi da slikam stopala za 1.000 evra nedeljno": Voditeljka otkrila šta joj sve nude, dobija perverzne poruke
Blic pre 4 dana
Voditeljka Dušica Jakovljević važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o nepristojnim porukama koje dobija na društvenim mrežama. Kako je istakla, nepristojne ponude su joj stizale, te je iznenadila sve kada je otkrila za šta su… »
Vesti dana »

(BLOG) Sindikati i studenti ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 11 minutajoš 81 povezana

Velika tragedija u Topoli, stradalo pet osoba, najavljena trodnevna žalost
Danas pre 1 satjoš 56 povezanih

U napadima na ukrajinsku oblast pod ruskom kontrolom poginulo sedam ljudi
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

6: zanimljivosti o Prvom maju koje sigurno niste znali: Zašto Amerikanci slave drugačije od ostatka sveta?
Blic pre 3 satajoš 22 povezane