Повезане вести
Траже јој да слика стопала за 1.000 евра недељно: Душица Јаковљевић проговорила о непристојним понудама
Мондо 26.04.2025
Водитељка Душица Јаковљевић важи за неког ко нема длаке на језику, а сада је проговорила о непристојним порукама које добија на друштвеним мрежама. Како је Душица истакла, непристојне понуде су јој стизале, те је изненадила све… »
"Траже ми да им сликам стопала за 1000€ недељно" Душица Јаковљевић шокирала, отркрила да ли је прихватила понуду: Перверзно…
Курир 26.04.2025
Водитељка Душица Јаковљевић проговорила је о непристојним порукама и понудама које добија на друштвеним мрежама. Она је све изненадила када је открила јавности за шта су јој све нудили новац. - Е, јесам. Траже ми да им сликам… »
"Траже ми да сликам стопала за 1.000 евра недељно": Водитељка открила шта јој све нуде, добија перверзне поруке
Блиц 26.04.2025
Водитељка Душица Јаковљевић важи за неког ко нема длаке на језику, а сада је проговорила о непристојним порукама које добија на друштвеним мрежама. Како је истакла, непристојне понуде су јој стизале, те је изненадила све када… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана