Повезане вести

Траже јој да слика стопала за 1.000 евра недељно: Душица Јаковљевић проговорила о непристојним понудама

Траже јој да слика стопала за 1.000 евра недељно: Душица Јаковљевић проговорила о непристојним понудама

Мондо 26.04.2025
Водитељка Душица Јаковљевић важи за неког ко нема длаке на језику, а сада је проговорила о непристојним порукама које добија на друштвеним мрежама. Како је Душица истакла, непристојне понуде су јој стизале, те је изненадила све… »
"Траже ми да им сликам стопала за 1000€ недељно" Душица Јаковљевић шокирала, отркрила да ли је прихватила понуду: Перверзно…

"Траже ми да им сликам стопала за 1000€ недељно" Душица Јаковљевић шокирала, отркрила да ли је прихватила понуду: Перверзно…

Курир 26.04.2025
Водитељка Душица Јаковљевић проговорила је о непристојним порукама и понудама које добија на друштвеним мрежама. Она је све изненадила када је открила јавности за шта су јој све нудили новац. - Е, јесам. Траже ми да им сликам… »
"Траже ми да сликам стопала за 1.000 евра недељно": Водитељка открила шта јој све нуде, добија перверзне поруке

"Траже ми да сликам стопала за 1.000 евра недељно": Водитељка открила шта јој све нуде, добија перверзне поруке

Блиц 26.04.2025
Водитељка Душица Јаковљевић важи за неког ко нема длаке на језику, а сада је проговорила о непристојним порукама које добија на друштвеним мрежама. Како је истакла, непристојне понуде су јој стизале, те је изненадила све када… »

Вести дана »