Povezane vesti
Najpoželjnija žena devedesetih zbog poznatog košarkaša nestala iz javnosti! Udala se i 13 godina je nije bilo: Stavila sam…
Kurir 26.04.2025
Mnoge atraktivne devojke sa javne scene povukle su se iz medija i sa malih ekrana, pa se o njima danas malo danas zna, iako su bile veoma popularne. Tako je i Irina Kolin, koja je svojevremeno zaludela naciju u spotu Grua za pesmu "Pravi broj". Pesma je… »
"Milioneri su se lepili za mene, bila sam udata za košarkaša": Bila je bomba, a onda je 13 godina nije bilo: "Stavila sam…
Blic 26.04.2025
Mnoge atraktivne devojke iz spotova povukle su se iz javnosti, a o njima se malo danas zna, iako su bile veoma popularne. Tako je i atraktivna Irina Kolin, koja je svojevremeno zaludela naciju u spotu Grua za pesmu "Pravi broj". Pesma je nastala 2004… »
Vesti dana »

"Dela govore mnogo više od beseda": Oglasio se Vučić iz Jagodine nakon otvaranja Memorijalnog parka u čast Dragana Markovića Palme
Blic pre 42 minutajoš 34 povezane

Dve osobe povređene u nevremenu u Novom Sadu, oluja u Zrenjaninu, polomljeno drveće u Subotici
RTS pre 42 minutajoš 49 povezanih

Otvoren memorijalni park u Jagodini koji nosi ime Dragana Markovića Palme
Beta pre 52 minutajoš 24 povezane

Bivši ruski ministar saobraćaja pronađen mrtav nekoliko sati posle smene
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 35 povezanih

uživo Blokade u Srbiji: Počeo protest u Užicu, anesteziolog Stefanović pušten iz zatvora
NIN pre 7 minutajoš 37 povezanih