Povezane vesti

Voditeljka prijavila poznatog lekara iz Kliničkog centra Crne Gore

Voditeljka prijavila poznatog lekara iz Kliničkog centra Crne Gore

Telegraf pre 4 dana
Voditeljka Gradske televizije, Magdalena Čelanović, prijavila je policiji lekara Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) zbog višednevnog uznemiravanja, vređanja i upućivanja seksističkih komentara. Prema njenom iskazu datom policiji, u koji su "Vijesti"… »
Uhapšen lekar kojeg je voditeljka Gradske TV prijavila zbog uznemiravanja plašila se za sopstvenu bezbednost

Uhapšen lekar kojeg je voditeljka Gradske TV prijavila zbog uznemiravanja plašila se za sopstvenu bezbednost

Dnevnik pre 3 dana
PODGORICA: Lekar Kliničkog centra Crne Gore, V. P, koji je pisao seksističke i uvredljive komentare voditeljki Gradske televizije Magdaleni Čelanović, uhapšen je, a policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu, saznaju "Vijesti". Njega je… »
Uhapšen lekar kojeg je voditeljka Gradske TV prijavila zbog uznemiravanja

Telegraf pre 3 dana
Lekar Kliničkog centra Crne Gore Vladimir Peruničić, koji je pisao seksističke i uvredljive komentare voditeljki Gradske televizije Magdaleni Čelanović, uhapšen je, a policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu, saznaju "Vijesti". Njega je… »
Voditeljka prijavila doktora zbog uznemiravanja: "slao mi je pretnje i vulgarnosti!"

Voditeljka prijavila doktora zbog uznemiravanja: "slao mi je pretnje i vulgarnosti!"

Dnevnik pre 3 dana
Voditeljka Gradske televizije u Podgorici, Magdalena Čelanović, prijavila je policiji lekara iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) zbog višednevnog uznemiravanja i upućivanja seksističkih i uvredljivih komentara, piše Vijesti.me. Prema njenom… »

N1 Info pre 4 dana
Lekar Kliničkog centra Crne Gore Vladimir Peruničić, koji je pisao seksističke i uvredljive komentare voditeljki Gradske televizije Magdaleni Čelanović, uhapšen je, a policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu, saznaju "Vijesti". Njega je… »

Vesti dana »