Повезане вести

Водитељка пријавила познатог лекара из Клиничког центра Црне Горе

Водитељка пријавила познатог лекара из Клиничког центра Црне Горе

Телеграф 26.04.2025
Водитељка Градске телевизије, Магдалена Челановић, пријавила је полицији лекара Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ) због вишедневног узнемиравања, вређања и упућивања сексистичких коментара. Према њеном исказу датом полицији… »
Ухапшен лекар којег је водитељка Градске ТВ пријавила због узнемиравања плашила се за сопствену безбедност

Ухапшен лекар којег је водитељка Градске ТВ пријавила због узнемиравања плашила се за сопствену безбедност

Дневник 26.04.2025
ПОДГОРИЦА: Лекар Клиничког центра Црне Горе, В. П, који је писао сексистичке и увредљиве коментаре водитељки Градске телевизије Магдалени Челановић, ухапшен је, а полиција је против њега поднела прекршајну пријаву, сазнају… »
Ухапшен лекар којег је водитељка Градске ТВ пријавила због узнемиравања

Телеграф 26.04.2025
Лекар Клиничког центра Црне Горе Владимир Перуничић, који је писао сексистичке и увредљиве коментаре водитељки Градске телевизије Магдалени Челановић, ухапшен је, а полиција је против њега поднела прекршајну пријаву, сазнају… »
Водитељка пријавила доктора због узнемиравања: "слао ми је претње и вулгарности!"

Водитељка пријавила доктора због узнемиравања: "слао ми је претње и вулгарности!"

Дневник 26.04.2025
Водитељка Градске телевизије у Подгорици, Магдалена Челановић, пријавила је полицији лекара из Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ) због вишедневног узнемиравања и упућивања сексистичких и увредљивих коментара, пише Вијести.ме… »

Н1 Инфо 26.04.2025
Лекар Клиничког центра Црне Горе Владимир Перуничић, који је писао сексистичке и увредљиве коментаре водитељки Градске телевизије Магдалени Челановић, ухапшен је, а полиција је против њега поднела прекршајну пријаву, сазнају… »

Вести дана »