Povezane vesti
Urednica RTS-a: Dnevnik 2 uređuju samo provereni, našpanovani na cenzuru 24-7, zato su i odabrani
Nova 26.04.2025
Milena Vujović, dugogodišnja novinarka i urednica Radio-televizije Srbije, koja od početka podržava zahteve studenata, govori o „proverenim kadrovima” koji rade informativne emisije tokom blokade, o onima koji porede studente sa nacistima, o velikom… »
Urednica RTS-a: Dnevnik 2 uređuju samo provereni, našpanovani na cenzuru
Novi magazin 26.04.2025
Milena Vujović, dugogodišnja novinarka i urednica Radio-televizije Srbije, koja od početka podržava zahteve studenata, govori o „proverenim kadrovima” koji rade informativne emisije tokom blokade, o onima koji porede studente sa nacistima, o velikom… »
Urednica RTS-a: Dnevnik 2 uređuju samo provereni, našpanovani na cenzuru 24-7, zato su i odabrani
N1 Info 26.04.2025
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 27 minutajoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih