Povezane vesti
Mladi bosanac osvojio 50.000 evra na kvizu u Nemačkoj pa napravio šou u studiju: Zvaću Teu Tairović da mi peva na žurci - evo…
Kurir 26.04.2025
Arman Hodžić (20) iz Bosne i Hercegovine osvojio je 50.000 evra na popularnom televizijskom šou "Želite li da postanete milioner"? u Nemačkoj. Ove nedelje bila je posebna verzija kviza koja se emitovala pod nazivom "3-Millionen-Euro-Woche". Za mladog… »
Bosanac bio zamena u nemačkom Milioneru, pa osvojio 50.000 evra: Potrošiće ih na poznatu srpsku pevačicu
Telegraf 26.04.2025
Pitanje za 50.000 evra. Arman Hodžić (20) iz Bosne i Hercegovine u četvrtak uveče osvojio je 50.000 evra na popularnom televizijskom šou "Želite li da postanete milioner?" u Njemačkoj. Na popularni kviz mladić je došao kao zamenski kandidat, i to u… »
Vesti dana »
Vučić i Mali kod Orbana: Glavna tema energetika, a evo šta je Vučić rekao u vezi rusko-američkog samita u Budimpešti!
Pravda pre 17 minutajoš 39 povezanih
Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, kao i tranzit
Radio 021 pre 8 minutajoš 83 povezane
On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 46 minutajoš 33 povezane
Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane