Povezane vesti
Voditeljka progovorila o teškoj borbi sa mentalnom bolesti Ispovest Ksenije Bujišić, imala samo 37 kg: Anoreksijo, pokušaj…
Kurir pre 2 dana
Ksenija Bujišić svojevremeno je pričala o svojoj borbi sa anoreksijom, te da je u jednom periodu svog života imala svega 37 kilograma. "Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila… »
"Imala sam 37 kilograma": Naša voditeljka vodila ljutu borbu sa anoreksijom: "Jedem šta god želim, čak ne idem ni u…
Blic pre 2 dana
Voditeljka Ksenija Bujišić ranije je otvorila dušu i ispričala sa kojim se problemom suočila. Ksenija je tada otkrila da se borila sa anorekcijom, te da je u jednom periodu svog života imala svega 37 kilograma. - Jela sam jednom u par dana, samim… »
"Imala sam 37 kilograma": Naša voditeljka se borila sa anoreksijom, jela jednom u par dana
Mondo pre 2 dana
Atraktivna Ksenija Bujišić otkrila i koliko kilograma sada ima. Ksenija je tada otkrila da se borila sa anoreksijom, te da je u jednom periodu svog života imala svega 37 kilograma. "Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom… »
Vesti dana »

Profesorka na Fakultetu bezbednosti: Policija u Novom Sadu u velikoj meri zloupotrebljena u političke svrhe
N1 Info pre 5 satijoš 37 povezanih

BLOG: Student FTN-a pušten iz pritvora, trkači stigli u Oberpulendorf – doček u Velikom Borištofu
N1 Info pre 32 minutajoš 60 povezanih

Aleksandar Vučić: Zločinačke blokade prave veliku štetu državi - Nisam zadovoljan radom policije
Pravda pre 5 satijoš 28 povezanih

Brnabić: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije
Euronews pre 50 minutajoš 56 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 6 satijoš 26 povezanih