Povezane vesti

Ko je najbogatiji Bosanac koji je preminuo? Izgubio pasoš SFRJ zbog sukoba: Obožavao Halida i Brenu

Ko je najbogatiji Bosanac koji je preminuo? Izgubio pasoš SFRJ zbog sukoba: Obožavao Halida i Brenu

Telegraf pre 1 dan
Biznismen Enver Moralić, jedan od najbogatijih ljudi u Evropi, koji je rođen u Bosni i vlasnik renomirane vinarije Kutjevo d.o.o., preminuo je u 91. godini života. Moralić je odrastao u porodici sa šestoro braće i sestara. Iako je od malena gajio… »
Umro najbogatiji bosanac u Evropi: Posvađao se s generalnim pa ostao bez pasoša SFRJ! Slušao Halida i Brenu, a ni sam nije…

Umro najbogatiji bosanac u Evropi: Posvađao se s generalnim pa ostao bez pasoša SFRJ! Slušao Halida i Brenu, a ni sam nije…

Kurir pre 1 dan
Biznismen Enver Moralić, jedan od najbogatijih ljudi u Evropi rođen u Bosni i vlasnik poznate vinarije Kutjevo d.o.o, preminuo je u 91. godini. Rođen je 1935, u Kotor Varoši, u porodici sa šestoro braće i sestara. Odmalena je želeo da ima puno… »
Evo kako je najbogatiji Bosanac ostao bez pasoša! Izgubio dokumenta zbog sukoba: Obožavao Halida i Brenu

Evo kako je najbogatiji Bosanac ostao bez pasoša! Izgubio dokumenta zbog sukoba: Obožavao Halida i Brenu

Blic pre 1 dan
Biznismen Enver Moralić, jedan od najbogatijih ljudi u Evropi rođen u Bosni i vlasnik poznate vinarije Kutjevo d.o.o, preminuo je u 91. godini. Rođen je 1935, u Kotor Varoši, u porodici sa šestoro braće i sestara. Odmalena je želeo da ima puno… »
Umro najbogatiji Bosanac u Evropi! Vlasnik je jedna od najvećih vinarija: Evo ko je bio i kako je stekao svoje bogatstvo

Umro najbogatiji Bosanac u Evropi! Vlasnik je jedna od najvećih vinarija: Evo ko je bio i kako je stekao svoje bogatstvo

Blic pre 1 dan
Preminuo najbogatiji Bosanac: Stvorio imperiju, ni sam nije znao koliko je bogat, zbog svađe ostao bez pasoša SFRJ

Preminuo najbogatiji Bosanac: Stvorio imperiju, ni sam nije znao koliko je bogat, zbog svađe ostao bez pasoša SFRJ

Mondo pre 1 dan
Nemoguće je nabrojati šta je sve u njegovom posedu. Moralićevo poslovno carstvo se proteže u nekoliko zemalja: hemijske fabrike, rudnik nikla, vinogradi, dvorci - čak 9, tek su deo jedne ogromne poslovne imperije. Biznismen Enver Moralić, jedan od… »
Umro Enver Moralić

Umro Enver Moralić

Telegraf pre 1 dan
Proglašen za počasnog građanina Kutjeva. U 91. godini života preminuo je Enver Moralić, vlasnik Kutjeva, najveće vinarije u Hrvatskoj. Moralić je rođen 1935. u Kotor Varoši, nedaleko od Banjaluke. Završio je srednju poljoprivrednu školu, a… »
Preminuo Enver Moralić, vlasnik najveće vinarije u Hrvatskoj

Preminuo Enver Moralić, vlasnik najveće vinarije u Hrvatskoj

SEEbiz pre 1 dan
POŽEGA - U 91. godini života preminuo je Enver Moralić, vlasnik Kutjeva, najveće vinarije u Hrvatskoj, piše portal Požega.eu. Moralić je rođen 1935. u Kotor Varoši, nedaleko od Banja Luke. Završio je srednju poljoprivrednu školu, a zatim je… »

Vesti dana »