Povezane vesti
Ko mi je kriv?
Jug press 27.04.2025
LESKOVAC Lepo su mi ljudi, bliski vlasti, savetovali da se napredno učlanim i da me odmah postave za predsednika suda. A ja, budala, verujem u nezavisno sudstvo. Sada bi i mene pokazivali na slici, kao Čkalja svastiku u “Kamiondžijama” – “ovo je majka… »
Smiljković o poseti gradonačelnika Leskovca i predsednika Višeg suda Hilandaru: Mogu li da budem na ovakoj funkciji, a da imam…
Jugmedia 27.04.2025
Povodom posete gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, njegovog tima i novoizabranog predsednika Višeg suda Hilandaru, Grupa građana „Svi za jednog, jedan za sve“ dostavlja stav odbornice Marine Smiljković, koji u nastavku prenosimo u celosti. Ko mi… »
Ko mi je kriv?
Rešetka 27.04.2025
Lepo su mi ljudi, bliski vlasti, savetovali da se napredno učlanim i da me odmah postave za predsednika suda. A ja, budala, verujem u nezavisno sudstvo. Sada bi i mene pokazivali na slici, kao Čkalja svastiku u „Kamiondžijama“ – „ovo je majka, ovo očuh… »
Vesti dana »
Atanacković: Trenutne cene nafte su formirane u odnosu na prethodne isporuke, moguć dodatni porast
Nova ekonomija pre 6 minutajoš 58 povezanih
NBA: Nagetsi poraženi od Memfis grizlisa, Oklahoma savladala Bruklin, Nju Orleans bolji od LA Klipersa (VIDEO)
RTV pre 10 minutajoš 27 povezanih
Temperatura pada! Stiže nova tura snega! Ovo je detaljna prognoza RHMZ-a do kraja nedelje
Dnevnik pre 2 satajoš 13 povezanih
Nagli porast cene nafte; Katastrofalna situacija na tržištu - zemlje počele da uvode restrikcije na pumpama
B92 pre 2 satajoš 12 povezanih