Povezane vesti
Ko mi je kriv?
Jug press pre 15 sati
LESKOVAC Lepo su mi ljudi, bliski vlasti, savetovali da se napredno učlanim i da me odmah postave za predsednika suda. A ja, budala, verujem u nezavisno sudstvo. Sada bi i mene pokazivali na slici, kao Čkalja svastiku u “Kamiondžijama” – “ovo… »
Smiljković o poseti gradonačelnika Leskovca i predsednika Višeg suda Hilandaru: Mogu li da budem na ovakoj funkciji, a da…
Jugmedia pre 19 sati
Povodom posete gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, njegovog tima i novoizabranog predsednika Višeg suda Hilandaru, Grupa građana „Svi za jednog, jedan za sve“ dostavlja stav odbornice Marine Smiljković, koji u nastavku prenosimo u… »
Ko mi je kriv?
Rešetka pre 19 sati
Lepo su mi ljudi, bliski vlasti, savetovali da se napredno učlanim i da me odmah postave za predsednika suda. A ja, budala, verujem u nezavisno sudstvo. Sada bi i mene pokazivali na slici, kao Čkalja svastiku u „Kamiondžijama“ – „ovo je majka… »
Vesti dana »

Nevreme ili vreli afrički: Ciklon?! Evo šta nas tačno čeka za Prvi maj: Prave nepogode tek počinju, a stiže i jedna neobična pojava
Blic pre 11 satijoš 6 povezanih

Lavrov: Ciljamo objekte s ukrajinskom vojskom; Zelenski: Rusija pokušava da prevari SAD i produži rat
RTS pre 1 satjoš 2 povezane

Netanjahu: Dogovor s Iranom mora uključivati uništavanje nuklearne infrastrukture
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana