Povezane vesti
Ko mi je kriv?
Jug press 27.04.2025
LESKOVAC Lepo su mi ljudi, bliski vlasti, savetovali da se napredno učlanim i da me odmah postave za predsednika suda. A ja, budala, verujem u nezavisno sudstvo. Sada bi i mene pokazivali na slici, kao Čkalja svastiku u “Kamiondžijama” – “ovo je majka… »
Smiljković o poseti gradonačelnika Leskovca i predsednika Višeg suda Hilandaru: Mogu li da budem na ovakoj funkciji, a da imam…
Jugmedia 27.04.2025
Povodom posete gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, njegovog tima i novoizabranog predsednika Višeg suda Hilandaru, Grupa građana „Svi za jednog, jedan za sve“ dostavlja stav odbornice Marine Smiljković, koji u nastavku prenosimo u celosti. Ko mi… »
Ko mi je kriv?
Rešetka 27.04.2025
Lepo su mi ljudi, bliski vlasti, savetovali da se napredno učlanim i da me odmah postave za predsednika suda. A ja, budala, verujem u nezavisno sudstvo. Sada bi i mene pokazivali na slici, kao Čkalja svastiku u „Kamiondžijama“ – „ovo je majka, ovo očuh… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 156 povezanih

"Ništa neočekivano": Dodik se obratio javnosti o drugostepenoj presudi: "Dali su mandat nekome ko se rodio u kinder jajetu" (video)
Blic pre 46 minutajoš 55 povezanih

Stanić: Američke carine veliki udar na konkurentnost domaće privrede na tržištu SAD-a
RTV pre 1 satjoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 65 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 37 povezanih