Povezane vesti
"Je l' mi ne postojimo ako nas mravi ne vide?": Rada Manojlović svojom teorijom usijala mreže, komentari samo pljušte
Mondo pre 2 dana
Pevačica Rada Manojlović ponovo je oduševila pratioce na društvenoj mreži X neobičnom temom za razmišljanje. Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja… »
"Ako nas mravi ne vide, je l' mi ne postojimo?" Zbog izjave Rade Manojlović se usijale mreže: Pevačica iznela svoju teoriju…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja se često razlikuju od mišljenja većine, te je i njena poslednja objava napravila haos na mrežama! Naime, Rada… »
"Ako nas mravi ne vide, mi ne postojimo": Zbog izjave Rade Manojlović se usijale mreže: Pevačica iznela svoju teoriju, ovo…
Blic pre 2 dana
Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja se često razlikuju od mišljenja većine, te je i njena poslednja objava napravila haos na mrežama! Naime, Rada… »
Vesti dana »

U Valjevu blokirani ulazi u Gradsku upravu, u Nišu deo građana ispred gradske skupštine: Studenti maratonci nastavili put ka Briselu (foto)
Blic pre 5 satijoš 37 povezanih

Policajci koji su vršili nasilje nad studentima i profesorima u Novom Sadu nisu dovedeni iz RS, već su njihovi sugrađani
Serbian News Media pre 42 minutajoš 53 povezane

Macut: Posvećenost evropskim integracijama prioritet Srbije; Kos: Srbija ima mnogo da ponudi Evropi
RTV pre 1 satjoš 49 povezanih

Sud u Novom Sadu produžio pritvor za 30 dana okrivljenima u slučaju pada nadstrešnice
Novi magazin pre 4 satijoš 26 povezanih