Povezane vesti
"Je l' mi ne postojimo ako nas mravi ne vide?": Rada Manojlović svojom teorijom usijala mreže, komentari samo pljušte
Mondo 27.04.2025
Pevačica Rada Manojlović ponovo je oduševila pratioce na društvenoj mreži X neobičnom temom za razmišljanje. Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja neretko… »
"Ako nas mravi ne vide, je l' mi ne postojimo?" Zbog izjave Rade Manojlović se usijale mreže: Pevačica iznela svoju teoriju…
Kurir 27.04.2025
Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja se često razlikuju od mišljenja većine, te je i njena poslednja objava napravila haos na mrežama! Naime, Rada je sada… »
"Ako nas mravi ne vide, mi ne postojimo": Zbog izjave Rade Manojlović se usijale mreže: Pevačica iznela svoju teoriju, ovo…
Blic 27.04.2025
Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja se često razlikuju od mišljenja većine, te je i njena poslednja objava napravila haos na mrežama! Naime, Rada je sada… »
Vesti dana »
Paklena vrućina stiže u Srbiju! Temperatura do 36 stepeni, ali pripremite se i za preokret: Evo kada stiže hladan tuš
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Sutra bez struje deo Radinačkog puta u Sremskoj Mitrovici: Isključenje od 8 do 10 časova
Ozon pre 31 minutajoš 8 povezanih
Da li bi ovaj tiranosaurus reks mogao da postane najskuplji dinosaurus na svetu
BBC News pre 16 minutajoš 3 povezane
Vučić u Parizu na poziv Makrona: Predsednik Srbije prisustvuje obeležavanju Dana Republike Francuske
RTV pre 5 satijoš 1 povezana