Povezane vesti
"Je l' mi ne postojimo ako nas mravi ne vide?": Rada Manojlović svojom teorijom usijala mreže, komentari samo pljušte
Mondo 27.04.2025
Pevačica Rada Manojlović ponovo je oduševila pratioce na društvenoj mreži X neobičnom temom za razmišljanje. Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja neretko… »
"Ako nas mravi ne vide, je l' mi ne postojimo?" Zbog izjave Rade Manojlović se usijale mreže: Pevačica iznela svoju teoriju…
Kurir 27.04.2025
Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja se često razlikuju od mišljenja većine, te je i njena poslednja objava napravila haos na mrežama! Naime, Rada je sada… »
"Ako nas mravi ne vide, mi ne postojimo": Zbog izjave Rade Manojlović se usijale mreže: Pevačica iznela svoju teoriju, ovo…
Blic 27.04.2025
Pevačica Rada Manojlović poznata je i po tome što na svom profilu na mreži "Iks" iznosi razne teorije, svoja mišljenja i ubeđenja, koja se često razlikuju od mišljenja većine, te je i njena poslednja objava napravila haos na mrežama! Naime, Rada je sada… »
Vesti dana »

Protestna šetnja u Beogradu, dvočasovna blokada raskrsnice u Temerinu
RTS pre 30 minutajoš 22 povezane

Tužilac traži pritvor za Momirovića i ostale uhapšene, advokat: "Ovo je klasičan politički proces"
NIN pre 3 satajoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 5 satijoš 22 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica usled pretnji Medvedeva i zaoštravanja stava prema Rusiji
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 34 povezane