Povezane vesti
"Radili su mi analize koštane srži, lekari su sumnjali na najgore" Saša Kovačević nedeljama imao temperaturu, dugo nije mogao…
Blic 27.04.2025
Pevač Saša Kovačević poslednje dve godine imao je zdravstvenih problema, te se podvrgao brojnim lekarskim ispitivanjima. Naime, on je imao učestale temperature i imao oslabljen organizam, a jednom prilikom govorio je o svom stanju. - Ako mene pitate ja… »
"Radio sam analize koštane srži, lekari su sumnjali na najgore..." Saši Kovačeviću zdravlje nedeljama bilo narušeno, dugo nije…
Kurir 27.04.2025
Pevač Saša Kovačević borio se sa zdravstvenim problemima protekle dve godine. O tome nije govorio javno, ali se podvrgao brojnim lekarskim ispitivanjima kako bi ustanovio dijagnozu i započeo lečenje. Naime, on je imao učestale temperature, organizam mu… »
Vesti dana »
Starmer razgovarao sa Trampom i ocenio američke carine kao "pogrešne"
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane
Srbija potopila Mađarsku za plasman u polufinale Evropskog prvenstva: Spektakularan vaterpolo klasik u Areni! Glušac činio čuda na golu! Mandić i ekipa rešetali
Kurir pre 5 minutajoš 61 povezana
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
"Poruke na protestu bile jasne, znali su kome se obraćaju i šta žele da kažu": Dan nakon studentskog skupa u Novom Sadu
N1 Info pre 30 minutajoš 23 povezane
LEDENI DANI U SRBIJI: Najhladnije u ponedeljak, zatim toplije, pa kraj januara donosi sneg
Šabačke novosti pre 1 satjoš 51 povezana