Povezane vesti
Itudis Ne krije namere: „Micić je izvanredan igrač!“
Hot sport 27.04.2025
Već su počeli da ga vrbuju! Mnogo se priča o tom famoznom povratku Vase Micića u Evropu. Prema pravim naznaka, on bi trebao da se uputi u Hapoel Tel Aviv, ali je taj posao i dalje daleko od dogovora. Trener izraelskog tima, Dimitris Itudis imao je… »
Stiže li Vasa Micić kod Itudisa: "Volim takvog igrača, mnogi timovi bi skočili na njega"
Sportske.net 27.04.2025
Trener košarkaša Hapoela iz Tel Aviva DImitris Itudis nije želeo direktno da otkriva da li je klub zainteresovan za srpskog plejmejkera Vasilija Micića. Više puta je prvi čovek Hapoela Ofer Janaj izlazio u javnost sa stavom da je Vasa Micić… »
„Na Micića bi mnogi timovi skočili, biće interesantno leto“
Sport klub 27.04.2025
Odjeknula je nedavno vest da je kontroverzni vlasnik Hapoel Tel Aviva Ofer Janaj spreman da Vasiliju Miciću ponudi – pet miliona dolara. Hapoel je osvojio Evrokup i igraće u Evroligi sledeće godine, a na klupi tima iz Tel Aviva je Dimitris Itudis… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 1 satjoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana