Povezane vesti
"Dete mi je alergično, ne smem ništa da radim": Voditeljka progovorila o velikom problemu, odmah nastao muk u studiju
Blic 27.04.2025
Voditeljka Milica Kon gostovala je u emisiji kod Sanje Marinković, te je tom prilikom ispričala da joj je velika želja da usvoji psa ili mačku, ali da to ne može da uradi jer joj dete ima alergiju. Naime, mnogi su ostali zatečeni, budući da je jasno… »
"Ne smem ništa da radim, dete mi je..." Voditeljka progovorila o velikom problemu s naslednikom, nastao muk u studiju
Kurir 27.04.2025
Voditeljka Milica Kon gostovala je u emisiji kod Sanje Marinković, te je tom prilikom ispričala da joj je velika želja da usvoji psa ili mačku, ali da to ne može da uradi jer joj dete ima alergiju. Naime, mnogi su ostali zatečeni, budući da je jasno… »
Vesti dana »

Studentima Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pridružili se i poljoprivrednici na traktorima (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 47 povezanih

Pregovori o minimalcu za 2026. u toku: Sindikati traže 70.000 dinara, država nudi manje
Nova ekonomija pre 1 satjoš 26 povezanih

Vučić: Ukazao sam Sorensenu na značaj povratka dijaloga na principe na kojima je zasnovan
Beta pre 2 satajoš 23 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih