Povezane vesti
Ko će pobediti u trci za pravljenje humanoidnog robota
BBC News 27.04.2025
Humanoidni roboti privlače sve više investicija, ali da li će Kina dominirati ovom industrijom? Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila… »
Radio 021 27.04.2025
Humanoidni roboti privlače sve više investicija, ali da li će Kina dominirati ovom industrijom? Getty Images Unitri G1 šarmira ljude po sajmovima Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da… »
Južne vesti 27.04.2025
Getty Images Unitri G1 šarmira ljude po sajmovima Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od… »
NIN 27.04.2025
Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od najvećih sajmova u ovoj oblasti. Visok oko 130… »
Danas 27.04.2025
Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od najvećih sajmova u ovoj oblasti. Visok oko 130… »
Vesti dana »

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 5 minutajoš 59 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Vlada Srbije osniva Komisiju za analizu rada visokoškolskih ustanova
Radio 021 pre 3 satajoš 20 povezanih