Povezane vesti

Ko će pobediti u trci za pravljenje humanoidnog robota

BBC News pre 2 dana
Humanoidni roboti privlače sve više investicija, ali da li će Kina dominirati ovom industrijom? Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila… »

Danas pre 2 dana
Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od najvećih sajmova u ovoj oblasti. Visok oko 130… »

NIN pre 2 dana
Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od najvećih sajmova u ovoj oblasti. Visok oko 130… »

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Unitri G1 šarmira ljude po sajmovima Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od… »

Radio 021 pre 2 dana
Humanoidni roboti privlače sve više investicija, ali da li će Kina dominirati ovom industrijom? Getty Images Unitri G1 šarmira ljude po sajmovima Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam… »

Vesti dana »