Povezane vesti
Ko će pobediti u trci za pravljenje humanoidnog robota
BBC News pre 2 dana
Humanoidni roboti privlače sve više investicija, ali da li će Kina dominirati ovom industrijom? Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila… »
Danas pre 2 dana
Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od najvećih sajmova u ovoj oblasti. Visok oko 130… »
NIN pre 2 dana
Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od najvećih sajmova u ovoj oblasti. Visok oko 130… »
Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Unitri G1 šarmira ljude po sajmovima Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam da vidim G1, humanoidnog robota kog je napravila kineska firma Unitri, u Hanover Meseu, jednom od… »
Radio 021 pre 2 dana
Humanoidni roboti privlače sve više investicija, ali da li će Kina dominirati ovom industrijom? Getty Images Unitri G1 šarmira ljude po sajmovima Vedro je prolećno jutro u Hanoveru, u Nemačkoj, a ja sam na putu da se upoznam sa robotom. Pozvana sam… »
Vesti dana »

Profesorka Fakulteta bezbednosti: Policija u Novom Sadu zloupotrebljena u političke svrhe
Radio 021 pre 3 satajoš 37 povezanih

Nastavnici beogradskog DIF: Osuđujemo nasilje nad studentima, nedopustivo je da se nasiljem rešavaju problemi
N1 Info pre 57 minutajoš 53 povezane

Sud doneo odluku u slučaju optužnice protiv Bobe Živojinovića: Brenin muž u problemu, evo šta sledi
Mondo pre 4 satijoš 26 povezanih

Marta Kos: Prava transformacija mora da potiče iznutra; Macut: EU apsolutni prioritet Srbije
RTS pre 1 minutjoš 49 povezanih