Povezane vesti
"Najviše sam volela marka, sa njim sam htela porodicu": Stanija nikad iskrenija, oduvala Asmina, pa spomenula i Slobu…
Blic 27.04.2025
Starleta Stanija Dobrojević pre nekoliko dana došla je u Srbiju iz Amerike, li ovog puta nije je dočekao Asmin Durdžić. O njihovom odnosu dosta se spekulisalo, a Stanija je sada progovorila na tu temu. - Nećemo puno da pričamo o tome, već sam napravila… »
"Napravila sam haos..." Stanija otvorila dušu o Asminu, pa spomenula Slobu Radanovića: "Ja to nisam htela!" Zbog ovog im je…
Kurir 27.04.2025
Stanija Dobrojević se nedavno vratila u Srbiju iz Amerike, a kako je rekla, ovde će biti do početka maja. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da Asmin Durdžić, njen dečko, nije došao sa njom niti ju je dočekao, a ona je tada otkrila da im je veza u… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana