Povezane vesti

Poraz fudbalera Radničkog u duelu sa Partizanom

Poraz fudbalera Radničkog u duelu sa Partizanom

Ritam grada Kg 27.04.2025
Blistavo izdanje iz utakmice sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom ekipa Radničkog 1923 nije uspela da ponovi na gostovanju drugom „večitom rivalu“ Partizanu. Posle tri uzastopna remija u Humskoj, crno-beli su večeras uspeli da pred svojim navijačima uzmu… »
Blagojević: "Radnički je zasluženo pobedio Zvezdu, borimo se sa svim i svačim"

Blagojević: "Radnički je zasluženo pobedio Zvezdu, borimo se sa svim i svačim"

Telegraf 27.04.2025
Fudbaleri Partizana porazili su Radnički iz Kragujevca sa 3:1 u duelu 33. kola Superlige Srbije i tako obezbedili drugu poziciju na tabeli. Srđan Blagojević je u razgovoru posle meča bio opširan... - Hvala na čestitkama, naravno posle pobede su uvek… »
Blagojević posle pobede govorio o novoj užasnoj vesti za navijače Partizana: "Ne znam šta je konkretno..."

Blagojević posle pobede govorio o novoj užasnoj vesti za navijače Partizana: "Ne znam šta je konkretno..."

Telegraf 27.04.2025
Nije bilo lako, ali su fudbaleri Partizana u 33. kolu Superlige Srbije uspeli da poraze Radnički 1923 i tako obezbede vicešampionsko mesto, odmah iza vodeće Crvene zvezde. Radnički je sada korak dalje od evropskim kvalifikacija, a trener crno-belih Srđan… »
Feđa Dudić se raspričao posle Partizana: "Ja vam kažem, on je najbolji golman kojeg sam trenirao u karijeri"

Feđa Dudić se raspričao posle Partizana: "Ja vam kažem, on je najbolji golman kojeg sam trenirao u karijeri"

Telegraf 27.04.2025
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca isprsili su se protiv Partizana, ali nisu uspeli da naprave iznenađenje u Humskoj u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije - 3:1 (1:0). Iako je u jednom momentu delovalo da Kragujevčani mogu do senzacije, to se na… »
Milojević zadovoljan posle trijumfa: "Bilo mi je važno da igrači pokažu reakciju posle Kragujevca"

Milojević zadovoljan posle trijumfa: "Bilo mi je važno da igrači pokažu reakciju posle Kragujevca"

Telegraf 27.04.2025
Fudableri Crvene zvezde su trijumfovali protiv OFK Beograda u okviru 33. kola Superlige Srbije sa ubedljivih 5:1, a zadovoljan je bio i trener srpskog šampiona - Vladan Milojević. - Bilo mi je važno da vidim reakciju posle utakmice u Kragujevcu. Znate… »
Večerašnje dokazivanje na Marakani: Sandaval - drugi deo, Jovanović i Avdić protiv "svojih"

Večerašnje dokazivanje na Marakani: Sandaval - drugi deo, Jovanović i Avdić protiv "svojih"

Telegraf 27.04.2025
Fudbaleri Crvene zvezde i OFK Beograda sastaju se večeras od 18 časova u 33. kolu Superlige na stadionu "Rajko Mitić", a mnogim fudbalerima ova utakmica može biti od presudnog značaja. Krenimo od srpskog šampiona, koji će morati brzo da zaboravi na lošu… »

Vesti dana »