Повезане вести
Пораз фудбалера Радничког у дуелу са Партизаном
Ритам града Кг 27.04.2025
Блиставо издање из утакмице са шампионом Србије Црвеном звездом екипа Радничког 1923 није успела да понови на гостовању другом „вечитом ривалу“ Партизану. После три узастопна ремија у Хумској, црно-бели су вечерас успели да… »
Благојевић: "Раднички је заслужено победио Звезду, боримо се са свим и свачим"
Телеграф 27.04.2025
Фудбалери Партизана поразили су Раднички из Крагујевца са 3:1 у дуелу 33. кола Суперлиге Србије и тако обезбедили другу позицију на табели. Срђан Благојевић је у разговору после меча био опширан... - Хвала на честиткама, наравно… »
Благојевић после победе говорио о новој ужасној вести за навијаче Партизана: "Не знам шта је конкретно..."
Телеграф 27.04.2025
Није било лако, али су фудбалери Партизана у 33. колу Суперлиге Србије успели да поразе Раднички 1923 и тако обезбеде вицешампионско место, одмах иза водеће Црвене звезде. Раднички је сада корак даље од европским квалификација… »
Феђа Дудић се распричао после Партизана: "Ја вам кажем, он је најбољи голман којег сам тренирао у каријери"
Телеграф 27.04.2025
Фудбалери Радничког из Крагујевца испрсили су се против Партизана, али нису успели да направе изненађење у Хумској у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије - 3:1 (1:0). Иако је у једном моменту деловало да Крагујевчани… »
Милојевић задовољан после тријумфа: "Било ми је важно да играчи покажу реакцију после Крагујевца"
Телеграф 27.04.2025
Фудаблери Црвене звезде су тријумфовали против ОФК Београда у оквиру 33. кола Суперлиге Србије са убедљивих 5:1, а задовољан је био и тренер српског шампиона - Владан Милојевић. - Било ми је важно да видим реакцију после… »
Вечерашње доказивање на Маракани: Сандавал - други део, Јовановић и Авдић против "својих"
Телеграф 27.04.2025
Фудбалери Црвене звезде и ОФК Београда састају се вечерас од 18 часова у 33. колу Суперлиге на стадиону "Рајко Митић", а многим фудбалерима ова утакмица може бити од пресудног значаја. Кренимо од српског шампиона, који ће морати… »
Вести дана »
(Фото) "Мислили смо да је мали пожар, кад смо стигли био је рат!" Многе жртве су млади, тела је тешко идентификовати: Дана након трагедије Швајцарска завијена у црно
Блиц пре 38 минутајош 12 повезаних
Данас славимо Светог Игњатија Богоносца: Крсна слава, обичај који се тиче деце ваља испоштовати
Мондо пре 1 сатјош 5 повезаних