Povezane vesti
Ministar Bratina: Moram da savladam strahovitu količinu zakona, valjda ću se snaći
N1 Info 27.04.2025
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći. „Valjda… »
Ministar Bratina: Strahovita količina zakona koju moram da savladam me čini nesigurnim na početku
Novi magazin 27.04.2025
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći. "Valjda… »
Ministar Bratina: Strahovita količina zakona koju moram da savladam me čini nesigurnim na početku
Beta 27.04.2025
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći. "Valjda… »
Radio sto plus 27.04.2025
“Valjda ću uspeti, ja se nadam da ću se snaći sasvim. Trenutno sam pri zaključku kako pravnici vladaju svetom. To jest, strahovita količina zakona koje moram da savladam me čini nesigurnim na početku, ali to je stvar i rutine i svega ostalog, tako da ću… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Studenti prikupljaju potpise za izbore: U kampusu vreme prikupljanja potpisa produženo do 22h
Radio 021 pre 48 minutajoš 55 povezanih
"Ubili smo najmanje 51 člana ruske elitne jeinice GRU, ranili 74": Ukrajinske trupe se pohvalile nanetim gubicima ruskoj strani (video)
Kurir pre 58 minutajoš 41 povezana
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Do 17 sati glasalo 38,25 odsto birača, najveća izlaznost i dalje u srpskim sredinama
Euronews pre 13 minutajoš 51 povezana