Povezane vesti
Ministar Bratina: Strahovita količina zakona koju moram da savladam me čini nesigurnim na početku
Novi magazin pre 1 dan
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći… »
Ministar Bratina: Moram da savladam strahovitu količinu zakona, valjda ću se snaći
N1 Info pre 1 dan
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći… »
Ministar Bratina: Strahovita količina zakona koju moram da savladam me čini nesigurnim na početku
Beta pre 1 dan
Radio sto plus pre 1 dan
“Valjda ću uspeti, ja se nadam da ću se snaći sasvim. Trenutno sam pri zaključku kako pravnici vladaju svetom. To jest, strahovita količina zakona koje moram da savladam me čini nesigurnim na početku, ali to je stvar i rutine i svega ostalog… »
Vesti dana »

Protest ispred Tužilaštva u Novom Sadu; maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 5 satijoš 37 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 5 satijoš 26 povezanih

Vučić se sastao sa Martom Kos: Dobar razgovor o ključnim izazovima i prilikama na našem evropskom putu! Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Kurir pre 20 minutajoš 49 povezanih

Jednoj od osumnjičenih za pad nadstrešnice ukinut pritvor, a produžen za devet osoba
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih