Povezane vesti
Ministar Bratina: Moram da savladam strahovitu količinu zakona, valjda ću se snaći
N1 Info 27.04.2025
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći. „Valjda… »
Ministar Bratina: Strahovita količina zakona koju moram da savladam me čini nesigurnim na početku
Novi magazin 27.04.2025
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći. "Valjda… »
Ministar Bratina: Strahovita količina zakona koju moram da savladam me čini nesigurnim na početku
Beta 27.04.2025
Novoizabrani ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je večeras da ga "strahovita količina zakona", koju mora da savlada, čini nesigurnim na početku mandata, ali je dodao da je to stvar rutine i da očekuje da će se snaći. "Valjda… »
Radio sto plus 27.04.2025
“Valjda ću uspeti, ja se nadam da ću se snaći sasvim. Trenutno sam pri zaključku kako pravnici vladaju svetom. To jest, strahovita količina zakona koje moram da savladam me čini nesigurnim na početku, ali to je stvar i rutine i svega ostalog, tako da ću… »
Vesti dana »
"Amerika ratom protiv Irana hoće da izbegne bankrot"! Zaharova: Poremećaj energetskog tržišta pomaže SAD da reši sopstvene probleme
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
UŽIVO Intenzivan napad dronovima na američku bazu u UAE; Izrael pokrenuo novu fazu operacije na Iran
Sputnik pre 32 minutajoš 107 povezanih
Orban: Mađarska će odlučiti o sudbini zaplenjenog novca iz Ukrajine kada se utvrdi čiji je
Vesti online pre 3 satajoš 42 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Najmanje 1.172 civila ubijena u napadima u Iranu, aerodromi u Dubaiju delimično rade
RTV pre 3 satajoš 37 povezanih
Đedović: Moramo da započnemo izgradnju prve nuklearne elektrane u Srbiji pre 2035.
Euronews pre 8 satijoš 26 povezanih