Povezane vesti

Odbojkaši Vojvodine preokretom na Spensu izborili majstoricu u finalu plej-ofa: Novosađani na korak od titule

Odbojkaši Vojvodine preokretom na Spensu izborili majstoricu u finalu plej-ofa: Novosađani na korak od titule

Dnevnik pre 4 sati
Odbojkaši Vojvodine izborili su majstoricu u finalu plej-ofa pobedom nad Radničkim od 3:1, nakon preokreta, u četvrtoj utakmici odigranoj na novosadskom Spensu. Odlučujuća utakmica, peta, za titulu, igraće se u sredu u Kragujevcu u hali "Jezero" od… »
Ugrešićev prvenac: Sanjao sam o ovome od kad sam počeo da igram fudbal

Ugrešićev prvenac: Sanjao sam o ovome od kad sam počeo da igram fudbal

Sportski žurnal pre 6 sati
“Prvi su mi pritrčali Dragojević i Jovanović mnogo mi znači njihova podrška”. Fudbaler Partizana Ognjen Ugrešić izjavio je da je presrećan zbog postignutog gola na meču protiv Radničkog iz Kragujevca u utakmici trećeg kola plej-ofa Super… »
Ognjen predvodi nove Partizanove bisere: "Ovo je za porodicu i prijatelje, svi su bili tu"

Ognjen predvodi nove Partizanove bisere: "Ovo je za porodicu i prijatelje, svi su bili tu"

Mondo pre 5 sati
Ognjen Ugrešić dao je svoj prvi gol u dresu Partizana. Partizanov centralni vezista Ognjen Ugrešić (18) zauvek će pamtiti nedeljnu pobedu protiv Radničkog 1923, u kojoj je dao svoj prvi gol za seniore crno-belih. Đak "Parnog valjka" rođen u… »
Sad je sve otvoreno: Odbojkaši Vojvodine izjednačili u finalu plej-ofa na 2:2 u pobedama protiv Radničkog i izborili…

Sad je sve otvoreno: Odbojkaši Vojvodine izjednačili u finalu plej-ofa na 2:2 u pobedama protiv Radničkog i izborili…

Večernje novosti pre 6 sati
NIKAD ne otpisuj Vojvodinu. U to su se uverili odbojkaši Radničkog, koje je samo jedan poen u trećoj finalnoj utakmici plej-ofa Superlige Srbije delio od treće titule. Novosađani su se u Kragujevcu izvukli,slavili sa 3:2, a sinoć kod kuće pobedom… »
San se ostvario, Gol posvećujem porodici: Ognjen Ugrešić blista nakon prvenca za Partizan!

San se ostvario, Gol posvećujem porodici: Ognjen Ugrešić blista nakon prvenca za Partizan!

Hot sport pre 7 sati
Mladi talenat crno-belih ispunio san protiv Radničkog, a najveću zahvalnost duguje porodici i prijateljima!! Mladi fudbaler Ognjen Ugrešić, koji je prošao sve selekcije Omladinske škole Partizana, debitovao je za prvi tim, a potom i postigao svoj… »
Neki novi Partizanovi klinci: "Ne mogu da opišem radost..."

Neki novi Partizanovi klinci: "Ne mogu da opišem radost..."

Sportske.net pre 8 sati
Fudbaleri Partizana pobedili su juče na domaćem terenu ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:1, u utakmici 33. kola Super lige Srbije. “Crno-bele” je u vođstvo doveo Jovan Milošević golom u 18. minutu, dok je Isa Ba postigao izjednačujući pogodak… »
Kakav je osećaj postići prvenac za Partizan? VIDEO

Kakav je osećaj postići prvenac za Partizan? VIDEO

B92 pre 8 sati
Fudbaler Partizana Ognjen Ugrešić presrećan je zbog postignutog gola na meču protiv Radničkog iz Kragujevca u utakmici trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije. Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju na stadionu u Humskoj ekipu Radničkog 3:1. Drugi… »
Sigurna pobeda Partizana protiv Radničkog u Humskoj

Sigurna pobeda Partizana protiv Radničkog u Humskoj

Danas pre 20 sati
Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:1, u utakmici 33. kola Superlige Srbije. Crno-bele je u vođstvo doveo Jovan Milošević golom u 18. minutu, dok je Isa Ba postigao izjednačujući pogodak za goste u 46… »
Zvezda ubedljiva protiv OFK Beograda u Superligi Srbije

Zvezda ubedljiva protiv OFK Beograda u Superligi Srbije

Danas pre 21 sat
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu OFK Beograda sa 5:2, u utakmici 33. kola Superlige Srbije. Zvezda, koja je ranije osigurala titulu prvaka Srbije, povela je u 31. minutu preko Mirka Ivanića. Dva minuta kasnije… »

Vesti dana »