Повезане вести

Путин позвао на тродневни прекид ватре с Украјином поводом Дана побједе

Путин позвао на тродневни прекид ватре с Украјином поводом Дана побједе

Слободна Европа 28.04.2025
Руски предсједник Владимир Путин најавио је тродневни прекид ватре с Украјином. Прекид ватре поклапа се с обиљежавањем годишњице пораза нацистичке Њемачке у Другом свјетском рату. Украјински министар вањских послова… »
Трумп каже да би се Украјина могла одрећи Крима у замјену за мир

Трумп каже да би се Украјина могла одрећи Крима у замјену за мир

Ал Јазеера 28.04.2025
Амерички предсједник оптужио је претходнике Обаму и Бидена да су дозволили да Русија анектира црноморски полуоток 2014. Амерички предсједник Доналд Трумп позвао је Русију да заустави нападе на Украјину и наговијестио да се… »
„Близу смо, али не довољно близу“: Због чега је ово критична седмица за постизање мира у Украјини?

„Близу смо, али не довољно близу“: Због чега је ово критична седмица за постизање мира у Украјини?

Данас 28.04.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп мисли да је украјински председник Володимир Зеленски спреман да се одрекне Крима, упркос претходним тврдњама у вези са црноморским полуострвом које је Русија анектирала 2014… »
Трамп открио о чему је причао са Зеленским: Мислим да је спреман да се одрекне Крима

Трамп открио о чему је причао са Зеленским: Мислим да је спреман да се одрекне Крима

Нова 28.04.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да верује да је Володимир Зеленски спреман да се одрекне Крима, иако је украјински председник раније тврдио да полуострво, које је Русија анектирала 2014. године… »
Трамп: Мислим да је Зеленски спреман да преда Крим Русији

Вести онлине 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је његов украјински колега Владимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос томе што је Кијев претходно одбијао тај предлог. Како јавља… »

Радио 021 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос томе што је Кијев претходно одбио тај предлог. Како јавља АП, Трамп је такође позвао… »
Трамп: Зеленски је спреман да се одрекне Крима

Трамп: Зеленски је спреман да се одрекне Крима

Правда 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је Владимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос томе што је Кијев претходно одбијао тај предлог. Како јавља АП, Трамп је, такође… »
Трамп мисли да је Зеленски спреман да преда Крим Русији, послао и поруку Путину

Трамп мисли да је Зеленски спреман да преда Крим Русији, послао и поруку Путину

Телеграф 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос томе што је Кијев претходно одбијао тај предлог. Како јавља… »

РТВ 28.04.2025
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос томе што је Кијев претходно одбијао тај предлог… »

Еуроневс 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос томе што је Кијев претходно одбијао тај предлог. Како јавља… »

НИН 28.04.2025
"Имамо оквире споразума и желим да Путин потпише и заврши са тим": Зеленски спреман да преда Крим Русији

"Имамо оквире споразума и желим да Путин потпише и заврши са тим": Зеленски спреман да преда Крим Русији

Мондо 28.04.2025
Наводно је Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део… »
"Зеленски спреман да преда Крим" Трамп о састанку с украјинским председником на сахрани папе и разочарању Русијом "Путин да…

"Зеленски спреман да преда Крим" Трамп о састанку с украјинским председником на сахрани папе и разочарању Русијом "Путин да…

Курир 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да мисли да је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман да преда Крим Русији као део мировног споразума, упркос претходним одбијањима Кијева да пристане на било који предлог… »
Зеленски се одриче: Крима?! Трамп сигуран у поделу територија, из ЕУ стигло упозорење: "Володимире, не прихватај"

Зеленски се одриче: Крима?! Трамп сигуран у поделу територија, из ЕУ стигло упозорење: "Володимире, не прихватај"

Блиц 28.04.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да верује да је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман да уступи Крим Русији у оквиру мировног споразума, иако је Кијев више пута одбијао такве предлоге. На питање новинара… »
Трумп: Зеленски је спреман препустити Крим Русији

Трумп: Зеленски је спреман препустити Крим Русији

СЕЕбиз 28.04.2025
ВАСХИНГТОН - Америћки предсједник Доналд Трумп изјавио је да вјерује како је његов украјински колега Володимир Зеленски спреман препустити Крим Русији у склопу мировног споразума, иако је Кијев више пута одбацио такве… »
Рубио: Ова недеља кључна за решавање сукоба у Украјини

Вести онлине 28.04.2025
Ова недеља биц́е кључна у одређивању да ли су Русија и Украјина спремне да постигну споразум о окончању рата, изјавио је данас шеф америчке дипломатије Марко Рубио. Амерички председник Доналд Трамп врши интензиван притисак да… »

Данас 27.04.2025
Ова недеља биц́е кључна у одређивању да ли су Русија и Украјина спремне да постигну споразум о окончању рата, изјавио је данас шеф америчке дипломатије Марко Рубио (Марцо). Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) врши… »

Вести дана »