Povezane vesti

Predao se mladić poreklom iz BiH koji je iskasapio vernika u džamiji Nakon zločina iz Francuske pobegao u Italiju, želeo da…

Predao se mladić poreklom iz BiH koji je iskasapio vernika u džamiji Nakon zločina iz Francuske pobegao u Italiju, želeo da…

Kurir pre 6 sati
Olivije H. (28), poreklom iz BiH, koji je osumnjičen za ubistvo vernika u džamiji u Francuskoj, predao se sinoć policiji u Pistoji, gradu severozapadno od Firence u Italiji. Nakon trodnevne potrage, glavni osumnjičeni za ubistvo vernika u džamiji… »
Osumnjičeni za ubistvo u džamiji u Francuskoj predao se policiji u Italiji

Osumnjičeni za ubistvo u džamiji u Francuskoj predao se policiji u Italiji

Euronews pre 8 sati
Osumnjičeni za ubistvo u džamiji u departmanu Gar na jugu Francuske, Olivije H, predao se italijanskoj policiji u Pistoji, saopštilo je italijansko tužilaštvo. U saopštenju se navodi da se Olivije H. predao u nedelju oko 23 sata. Za Olivijeom H… »
Predao se ubica iz džamije poreklom iz Bosne: Snimio kako ubija mladog vernika, pa izgovorio jezive reči (video)

Predao se ubica iz džamije poreklom iz Bosne: Snimio kako ubija mladog vernika, pa izgovorio jezive reči (video)

Blic pre 10 sati
Olivier H. (28), poreklom iz BiH, koji je o sumnjičen za ubistvo vernika u džamiji u Francuskoj, predao se sinoć policiji u Pistoji, na severozapadu Firence u Italiji. Nakon trodnevne potrage, glavni osumnjičeni za ubistvo vernika u džamiji… »
Ubio vernika u DžAMIJI u Francuskoj Mladić poreklom iz BiH snimao ubistvo, uhvaćen u Italiji

Ubio vernika u DžAMIJI u Francuskoj Mladić poreklom iz BiH snimao ubistvo, uhvaćen u Italiji

Dnevnik pre 10 sati
Olivier H. (28), poreklom iz BiH, koji je osumnjičen za ubistvo vernika u džamiji u Francuskoj, predao se sinoć policiji u Pistoji, na severozapadu Firence u Italiji. Nakon trodnevne potrage, glavni osumnjičeni za ubistvo vernika u džamiji… »
Mladić poreklom iz BiH snimao kako ubija u džamiji, pa izgovarao jezive reči: "Samo ovo želim..."

Mladić poreklom iz BiH snimao kako ubija u džamiji, pa izgovarao jezive reči: "Samo ovo želim..."

Telegraf pre 11 sati
Olivier H. (28), poreklom iz BiH, koji je o sumnjičen za ubistvo vernika u džamiji u Francuskoj, predao se sinoć policiji u Pistoji, na severozapadu Firence u Italiji. Nakon trodnevne potrage, glavni osumnjičeni za ubistvo vernika u džamiji… »
(Video) Ovo je Ubica poreklom iz Bosne: Iskasapio mladića tokom molitve, pa snimao žrtvu na samrti: "Ja sam to uradio. Tvoj…

(Video) Ovo je Ubica poreklom iz Bosne: Iskasapio mladića tokom molitve, pa snimao žrtvu na samrti: "Ja sam to uradio. Tvoj…

Blic pre 21 sat
Francuska policija je objavila fotografije Oliviera H. (20), poreklom iz BiH, osumnjičenog za brutalno ubistvo u Džamiji u Francuskoj. Zemlja je šokirana zločinom koji se dogodio u petak u džamiji na jugu zemlje, kada je nasmrt izboden mladić sa… »

Vesti dana »