Повезане вести

Предао се младић пореклом из БиХ који је искасапио верника у џамији Након злочина из Француске побегао у Италију, желео да…

Предао се младић пореклом из БиХ који је искасапио верника у џамији Након злочина из Француске побегао у Италију, желео да…

Курир 28.04.2025
Оливије Х. (28), пореклом из БиХ, који је осумњичен за убиство верника у џамији у Француској, предао се синоћ полицији у Пистоји, граду северозападно од Фиренце у Италији. Након тродневне потраге, главни осумњичени за убиство… »
Осумњичени за убиство у џамији у Француској предао се полицији у Италији

Осумњичени за убиство у џамији у Француској предао се полицији у Италији

Еуроневс 28.04.2025
Осумњичени за убиство у џамији у департману Гар на југу Француске, Оливије Х, предао се италијанској полицији у Пистоји, саопштило је италијанско тужилаштво. У саопштењу се наводи да се Оливије Х. предао у недељу око 23 сата… »
Предао се убица из џамије пореклом из Босне: Снимио како убија младог верника, па изговорио језиве речи (видео)

Предао се убица из џамије пореклом из Босне: Снимио како убија младог верника, па изговорио језиве речи (видео)

Блиц 28.04.2025
Оливиер Х. (28), пореклом из БиХ, који је о сумњичен за убиство верника у џамији у Француској, предао се синоћ полицији у Пистоји, на северозападу Фиренце у Италији. Након тродневне потраге, главни осумњичени за убиство… »
Убио верника у ЏАМИЈИ у Француској Младић пореклом из БиХ снимао убиство, ухваћен у Италији

Убио верника у ЏАМИЈИ у Француској Младић пореклом из БиХ снимао убиство, ухваћен у Италији

Дневник 28.04.2025
Оливиер Х. (28), пореклом из БиХ, који је осумњичен за убиство верника у џамији у Француској, предао се синоћ полицији у Пистоји, на северозападу Фиренце у Италији. Након тродневне потраге, главни осумњичени за убиство верника… »
Младић пореклом из БиХ снимао како убија у џамији, па изговарао језиве речи: "Само ово желим..."

Младић пореклом из БиХ снимао како убија у џамији, па изговарао језиве речи: "Само ово желим..."

Телеграф 28.04.2025
Оливиер Х. (28), пореклом из БиХ, који је о сумњичен за убиство верника у џамији у Француској, предао се синоћ полицији у Пистоји, на северозападу Фиренце у Италији. Након тродневне потраге, главни осумњичени за убиство… »
(Видео) Ово је Убица пореклом из Босне: Искасапио младића током молитве, па снимао жртву на самрти: "Ја сам то урадио. Твој…

(Видео) Ово је Убица пореклом из Босне: Искасапио младића током молитве, па снимао жртву на самрти: "Ја сам то урадио. Твој…

Блиц 27.04.2025
Француска полиција је објавила фотографије Оливиера Х. (20), пореклом из БиХ, осумњиченог за брутално убиство у Џамији у Француској. Земља је шокирана злочином који се догодио у петак у џамији на југу земље, када је насмрт… »

Вести дана »