Povezane vesti
Evroliga i Liga Šampiona se bliže kraju – Na pomolu veliki skok cena Adidasovih akcija
Kurir 28.04.2025
Najveće evropske lige ulaze u sam finiš, a bitka za trofeje biće i ove godine veoma intresantna. U najboljih osam Evrolige plasirali su se Panatinaikos, Efes, Monako, Barselona, Fenerbahče, Pariz, Olimpijakos i Real Madrid, dok se u polufinalu Lige… »
Evroliga i Liga šampiona se bliže kraju – na pomolu veliki skok cena Adidasovih akcija
Danas 28.04.2025
Najveće evropske lige ulaze u sam finiš, a bitka za trofeje biće i ove godine veoma intresantna. U najboljih osam Evrolige plasirali su se Panatinaikos, Efes, Monako, Barselona, Fenerbahče, Pariz, Olimpijakos i Real Madrid, dok se u polufinalu Lige… »
Evroliga i Liga šampiona se bliže kraju – na pomolu veliki skok cena Adidasovih akcija
N1 Info 28.04.2025
Evroliga i Liga Šampiona se bliže kraju – Na pomolu veliki skok cena Adidasovih akcija
Nova 28.04.2025
Vesti dana »

Oglasio se Zelenski uoči samita Trampa i Putina, spomenuo i stanje na frontu: "Ulozi su veliki, ovo je ključna stvar"
Blic pre 14 minutajoš 50 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 112 povezane

Neredi u Srbiji: Demolirane prostorije SNS, policija pretukla momka u Valjevu
BBC News pre 35 minutajoš 121 povezana

Učenici Gimnazije u Valjevu pozivaju na nove proteste nakon policijske brutalnosti
Serbian News Media pre 6 satijoš 11 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 1 satjoš 27 povezanih