Povezane vesti
Prevremeni parlamentarni u Kanadi izbori uoči sučeljavanja sa Trampovom Amerikom
NIN 28.04.2025
Kanada danas bira premijera koji će biti odgovoran za rešavanje krize i pregovore sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, čiji trgovinski rat i pretnje pripajanjem potresaju zemlju. Njegovo ime se ne pojavljuje ni na jednom kanadskom glasačkom listiću… »
Prevremeni parlamentarni izbori u Kanadi pred razgovore sa Trampom
Novi magazin 28.04.2025
Kanada danas bira premijera koji će biti odgovoran za rešavanje krize i pregovore sa predsednikom SAD Donaldom Trampom (Trump), čiji trgovinski rat i pretnje pripajanjem potresaju zemlju. Njegovo ime se ne pojavljuje ni na jednom kanadskom glasačkom… »
Prevremeni parlamentarni izbori u Kanadi – ko će biti novi premijer
N1 Info 28.04.2025
Kanada danas bira premijera koji će biti odgovoran za rešavanje krize i pregovore sa predsednikom SAD Donaldom Trampom (Trump), čiji trgovinski rat i pretnje pripajanjem potresaju zemlju. Njegovo ime se ne pojavljuje ni na jednom kanadskom glasačkom… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 57 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 6 satijoš 4 povezane