Povezane vesti
Kineske fabrike obustavljaju proizvodnju: Traže nova tržišta zbog američkih carina
Kamatica 28.04.2025
Prema navodima analitičara, fabrike koje proizvode igračke, sportsku opremu i jeftinu robu za prodavnice "jedan dolar",trenutno su najviše pogođene. Iako još nije reč o masovnoj pojavi, dešava se u ključnim izvoznimcentrima, i postoji zabrinutost… »
Kineske tvornice stopiraju proizvodnju i traže nova tržišta zbog američkih carina
SEEbiz 28.04.2025
PEKING - Kineski proizvođači zaustavljaju proizvodnju i okreću se novim tržištima kako se osjeća utjecaj američkih tarifa, prema tvrdnjama tvrtki i analitičara. Izgubljene narudžbe utječu i na radna mjesta. „Znam nekoliko tvornica koje su… »
Kineske fabrike obustavljaju proizvodnju: Traže nova tržišta zbog uticaja američkih carina
NIN 28.04.2025
Kineski proizvođači pauziraju proizvodnju i okreću se novim tržištima, kako posledice američkih carina postaju sve vidljivije, navode kompanije i analitičari. Prema navodima analitičara, fabrike koje proizvode igračke, sportsku opremu i jeftinu… »
Kineske fabrike zaustavljaju proizvodnju: Traže nova tržišta zbog američkih carina
Blic 28.04.2025
Kineski proizvođači obustavljaju proizvodnju i okreću se novim tržištima jer se oseća uticaj američkih tarifa, prema rečima kompanija i analitičara. Izgubljene porudžbine takođe utiču na radna mesta. „Znam za nekoliko fabrika koje su rekle… »
Vesti dana »

Golubović: Neki smatraju da se dešava pad energije, ja mislim da je akumulacija
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 25 minutajoš 13 povezanih

Donald Tramp znao da će Ukrajina da gađa Putinove bombardere? Kijev izveo najbrutalniji napad
Telegraf pre 5 minutajoš 16 povezanih