Povezane vesti
SAS saopštio: Ivana Španović potpuno zdrava
Sport klub pre 6 sati
Srpski atletski savez saopštio je da je Ivana Španović potpuno zdrava, nakon oporavka od povrede ahilove tetive, i da se nalazi u odličnoj formi pred nastup u troskoku na Memorijalu Hanžeković u Zagrebu. Španović je u nedelju u Beleku završila… »
Ivana Španović je potpuno zdrava, a forma?
Sportske.net pre 6 sati
Srpski atletski savez (SAS) saopštio je danas da je Ivana Španović potpuno zdrava, nakon oporavka od povrede ahilove tetive, i da se nalazi u odličnoj formi pred nastup u troskoku na Memorijalu Hanžeković u Zagrebu. Španović je u nedelju u Beleku… »
Ivana Španović se zagrevala sa šampionima u Beleku
Sportski žurnal pre 9 sati
Srpski atletičari uspešno završili bazične pripreme za letnju sezonu. Srpski atletičari predvođeni Ivanom Španović, Strahinjom Jovančevićem i Ivanom Ilić uspešno su završili bazične pripreme za letnju sezonu u Beleku, saopštio je Srpski… »
Ivana Španović je potpuno zdrava VIDEO
B92 pre 9 sati
Srpski atletičari predvođeni Ivanom Španović, Strahinjom Jovančevićem i Ivanom Ilić uspešno su završili bazične pripreme za letnju sezonu 2025. godine u turskom Beleku. Pripreme su održane od 6. do 27. aprila, uz podršku Srpskog atletskog… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje doneo odluku o pokretanju novog postupka za predlaganje kandidata za izbor članova Saveta REM-a
RTV pre 16 minutajoš 26 povezanih

Studentkinja koju je policija udarila štitom u glavu ima potres mozga, čeka i druge preglede
N1 Info pre 57 minutajoš 75 povezanih

Dačić: Hitnoj pomoći izbušene gume, bila sprečena da odveze povređenog dekana
N1 Info pre 5 satijoš 45 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Putin proglasio jednostrano primirje u Ukrajini od 8. do 10. maja povodom Dana pobede
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih