Povezane vesti
„Izvadio je pištolj i pucao sebi u…“: Sandra Afrika će ovu traumu sa nastupa pamtiti doživotno
Nova 28.04.2025
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. „To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu, bio… »
"Dobro da nije pucao meni u glavu": Naša pevačica doživela horor na nastupu, čovek izvadio pištolj: "Pao je, krv je bila svuda"…
Blic 27.04.2025
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. - To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu, bio… »
Vesti dana »
Tramp najavio "ozbiljnu odmazdu": Predsednik SAD zapretio Islamskoj državi zbog ubistva američkih vojnika
Kurir pre 49 minutajoš 26 povezanih
Izaslanik SAD otkrio: Lukašenko daje korisne savete Trampu oko Ukrajine
Večernje novosti pre 2 satajoš 37 povezanih
Zelenski: Na snagu stupile sankcije prema 700 brodova ruske flote u senci koja preko nafte finansira nastavak rata
Euronews pre 4 satijoš 38 povezanih
Skauti u Humskoj, Partizan reprizira jedan od najvećih transfera?
Sportske.net pre 3 satajoš 137 povezanih
Jovanović ukazao na glavnu moć Zvezdine igre: "To je Obradovićev trenerski pečat"
Sportske.net pre 54 minutajoš 47 povezanih