Povezane vesti
„Izvadio je pištolj i pucao sebi u…“: Sandra Afrika će ovu traumu sa nastupa pamtiti doživotno
Nova 28.04.2025
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. „To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu, bio… »
"Dobro da nije pucao meni u glavu": Naša pevačica doživela horor na nastupu, čovek izvadio pištolj: "Pao je, krv je bila svuda"…
Blic 27.04.2025
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. - To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu, bio… »
Vesti dana »
Opozicija zbog napada na odbornicu Kreni - Promeni traži ostavku Aleksandra Šapića: Nedostojan funkcije gradonačelnika Beograda
Nova pre 24 satajoš 30 povezanih
Informer neće pod nadzor: Savet REM na prvom testu i već na prvoj sednici - bez dogovora
N1 Info pre 3 satajoš 50 povezanih
Letovi Er Srbije za Kataniju sutra će biti preusmereni na aerodrom "Ređo Kalabrija" zbog vulkana Etna
RTS pre 2 satajoš 18 povezanih
Ambasada SAD traži povraćaj doniranih vozila od beogradskog VJT
Naslovi.ai pre 4 satijoš 13 povezanih
Nastavlja se saga u ABA ligi: Sudije tražile novi rok za izjašnjavanje!
B92 pre 24 satajoš 27 povezanih