Povezane vesti
„Izvadio je pištolj i pucao sebi u…“: Sandra Afrika će ovu traumu sa nastupa pamtiti doživotno
Nova pre 1 dan
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. „To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu… »
"Dobro da nije pucao meni u glavu": Naša pevačica doživela horor na nastupu, čovek izvadio pištolj: "Pao je, krv je bila…
Blic pre 1 dan
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. - To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu… »
Vesti dana »

Protest ispred Tužilaštva u Novom Sadu; maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 7 satijoš 37 povezanih

BLOG UŽIVO Student FTN Veljko Petrović pušten na slobodu: Svi sindikati ipak dolaze na studentski protest
Nova pre 25 minutajoš 60 povezanih

Aleksandar Vučić: Zločinačke blokade prave veliku štetu državi - Nisam zadovoljan radom policije
Pravda pre 5 satijoš 28 povezanih

Brnabić: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije
Euronews pre 43 minutajoš 56 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 6 satijoš 26 povezanih