Povezane vesti
„Izvadio je pištolj i pucao sebi u…“: Sandra Afrika će ovu traumu sa nastupa pamtiti doživotno
Nova 28.04.2025
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. „To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu, bio… »
"Dobro da nije pucao meni u glavu": Naša pevačica doživela horor na nastupu, čovek izvadio pištolj: "Pao je, krv je bila svuda"…
Blic 27.04.2025
Sandra Afrika svojevremeno je ispričala kakvu je dramu doživela na jednom nastupu. Naime, Sandra Afrika je prisustvovala situaciji kada je jedan dečko sebi pucao u nogu. - To je bilo pre iks godina, baš sam bila klinka. Nisam mogla da otpevam pesmu, bio… »
Vesti dana »
Iran tvrdi da je američki projektil pogodio područje oko nuklearne elektrane Bušer
Insajder pre 58 minutajoš 43 povezane
Rekorder iz Surdulice! Vozio električni bicikl sa čak 4,04 promila alkohola u organizmu
Dnevnik pre 23 minutajoš 20 povezanih
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
NBS još jednom zadržala referentnu kamatu - rat na Bliskom istoku najveći rizik
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 19 povezanih